Sztárok

Láttad már John Travolta 23 éves lányát? Ella szinte észrevétlenül cseperedett a világ leggyönyörűbb nőjévé - Fotók

A tehetséges és csodaszép Ella Bleu édesanyjától, a tragikusan fiatalon elhunyt Kelly Prestontól örökölhette fantasztikus génjeit.

Egy legendás szerelem története

John Travolta 1987-ben találkozott az Ikrek női sztárjával, Kelly Prestonnal: a két színészt a Zűrös páros című vígjáték forgatása hozta össze, és hamarosan gyengéd érzelmeket kezdtek táplálni egymás iránt. A fiatal, érzékeny és gyönyörű Preston, valamint az akkor már rég elismert és sokoldalú filmszínésznek számító Travolta négy esztendővel később házasodott össze, és évtizedeken átívelő nászuknak csak Preston 2020-as halála vethetett véget. Szerelmükből három gyermek született: az azóta elhunyt Jett, Benjamin, valamint egy kislány, Ella Bleu Travolta, aki azóta - túlzás nélkül állíthatjuk - a világ leggyönyörűbb nőjévé érett. Nem hiszed el? Lapozz, rögtön mutatjuk!

Ella 2000-ben, Kaliforniában látta meg a napvilágot. Ő a házaspár legfiatalabb gyermeke.
Kattints a további képekért!

Zelda Williamst mélységesen felháborította, hogy édesapja hangját is újraalkotta a mesterséges intelligencia.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
A szakértők mindig kiemelik, hogy nem szabad bizonytalannak kinéző weboldalakon vásárolni, hiába csábító az ár. Inkább fizessünk többet egy megbízható oldalon, minthogy leszívják a pénzt a...
Utazás
Újra igénybe vehetjük a nosztalgiajáratokat a fővárosban. Az utakon és a vágányokon muzeális járművekkel is lehet majd találkozni Budán és Pesten egyaránt a tavaszi és nyári időszakban.
Utazás
Kiderült, idén melyik európai ország rendelkezik a legtisztább vízű strandokkal.