Lifestyle

Budapestre látogat augusztus 20-án Recep Tayyip Erdoğan török elnök: Ez érkezésének apropója

Augusztus 20-án érkezik Erdogan török elnök.

Munkalátogatásra hívta meg a miniszterelnök

Orbán Viktor miniszterelnök munkalátogatásra hívta meg Recep Tayyip Erdogan török államfőt Budapestre, aki elfogadta a meghívást - tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke pénteken.

erdogan orban latogatas budapest

A magyar-török csúcstalálkozóra augusztus 20-án kerül sor a Karmelita kolostorban, a megtárgyalandó témák között biztonsági, védelmi ipari és gazdasági ügyek is szerepelnek. A felek előkészítik a Magyar-Török Felső Szintű Stratégiai Együttműködési Tanács következő ülését is, amit az év végén tartanak meg Budapesten.

Forrás: MTI Fotó: GettyImages

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
Vajon a te gyermeked is okosabb, mint az átlag? Nos, már a pici babák is mutatnak olyan jeleket, amelyekből kiderül, ha átlagon felüli intelligenciával rendelkeznek!
Sztárok
Tudvalevő, hogy II. Erzsébet rajongott legidősebb fia, a későbbi III. Károly király fiaiért, a titkos favoritját azonban másutt kell keresnünk.
Home&Design
Bár olykor bonyolultnak tűnhetnek, bizony érdemes figyelemmel kísérni az újabbnál újabb belsőépítészeti trendeket, olykor ugyanis elképesztően zseni megoldásokra bukkanhatunk, amelyek segítségével...