Sztárok

Havas Henrik páros lábbal állt bele Friderikusz Sándorba: "Hiányzik belőle, ami viszont bennem megvan, a tehetség...”

A Tanár úr Friderikusz Sándort sem kíméli, ha velős kritikáról van szó.

"Hiányzik belőle, ami viszont bennem megvan, a tehetség...”

Havas Henrik szokásához hűen Facebook-oldalán, egy terjedelmes posztban fejtette ki véleményét a Friderikusz Podcast Náray Tamással készült epizódjáról. A poszt második felében erős kritikát mond Náray egyik könyvéről is.

"Mindenről az Ágnes tehet, ő beszélt rá arra, hogy nézzem meg a YouTube-on kettőjük beszélgetését, hát majdnem végignéztem, de azért másfél óra még szünetekkel is sok. Szóval, azzal kezdeném, hogy emelgetem a kalapom mindkettejük előtt. Friderikusszal kezdem, ő a televíziózásban mindent tud abból, ami engem soha nem is érdekelt: odafigyel a díszletre, a kellékekre, gondja van a fényre és a hangra, a legjobb szakemberek készítik számára a háttéranyagokat. Rajta kívül egyetlen embert, Forró Tamást ismertem, aki úgy tud feltenni kérdéseket, hogy azt se tudja, miről van szó, és ami számomra igazán lenyűgöző – legalábbis ezt mondják – saját maga vágja meg az anyagait. Ez azt jelenti, hogy óriási türelemmel szerkeszt, tudja, hogy mi a fontos és mi az, amit ki kell hagyni. Azt a laikusok számára jegyzem meg, hogy ez egyszerűen sziszifuszi munka. Szóval, ő szinte mindent tud a televíziózásról, amihez én hülye vagyok, csak az a kis apróság hiányzik belőle, ami viszont bennem megvan, a tehetség" - kezdte mondandóját Havas.
Kattints a további képekért!

Forrás: Havas Henrik Fotó: TV2

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Harry és Meghan ellen szövetkezett az uralkodó és a trónörökös, ám a királyi szakértő szerint mindketten kudarcot vallottak, ami meglehetősen megviseli apát és fiát.
Sztárok
Anno Marics Peti csak álmodozott a hírnévről, és abban sem volt biztos, hogy a Valmar be fog futni zenekarként. Visszaemlékezett a régi időkre, amikor még buszjegyre is alig volt pénze.
Egészség
Egy új kutatás szerint már napi fél kanálnyi olívaolaj csökkentheti a demenciában való elhalálozás kockázatát, de ez még nem minden.