Lifestyle

DNS-tesztet csináltatott az édesanya: borzasztó titkot tudott meg 12 éves fiáról

A 47 éves családanya férjével együtt úgy hitte, remek móka elé néz: a házaspár őseik titkait szerette volna fürkészni, ám mégis egy, a 12 éves fiukat övező rejtélyt lepleztek le.

Mindig is vágytak egy második gyermekre

A 47 esztendős családanya, Donna Johnson férjével, a vele egyidős Vannerrel együtt úgy hitte, csodás mókát ígér egy DNS-teszt. A házaspár őseik titkait szerette volna fürkészni, ám végül mégis egy olyan rejtélyt lepleztek le akarva-akaratlanul, mely 12 éves fiukat, Timet övezi - írja a Mirror. Mielőtt folytatnánk a történetet, pár másodperc erejéig utazzunk vissza a múltba: Donna és Vanner még a középiskolában ismerkedtek meg egymással, fiatal felnőttként összeházasodtak, és nemsokára világra jött első fiuk, az ifjabb Vanner. Szerettek volna egy második gyermeket is, egészségi állapotuk viszont nem tette lehetővé a természetes fogantatást, így egy meddőségi klinikához fordultak segítségért. Így jött a világra Tim, most következő, szívszorító történetünk tulajdonképpeni főszereplője. Lapozz, ami most jön, attól biztosan megáll benned az ütő!

A DNS-teszt hajmeresztő eredménnyel zárult: Donna és Vanner megtudták, hogy a 12 éves Tim nem az, akinek eddig hitték.
Kattints a további képekért!

A férfi csupán vélt európai gyökereiről akart több információt szerezni. Nem is sejtette, hogy a teszt az egész életét a feje tetejére állítja.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
A pizza az az étel, ami a világ minden táján hódít, és kevés olyan ember van, aki ne fogyasztaná szívesen – sajnos azonban mivel nem kedvez túlzottan a diétának, a legtöbb fogyókúrázó kiiktatja az...
Lifestyle
Valószínűleg neked is van épp otthon abból az élelmiszerből egy kevés, amit ha a vágott virágok közé teszel a vázában lévő vízbe, akár több héten át is élvezheted a gyönyörű anyák napi növények...
Egészség
Ha te sem szeretnéd idő előtt elveszíteni szellemi frissességedet és agyi jólétedet, akkor jobban teszed, ha kerülöd ezeket az egyszerű és sokszor ártalmatlannak tűnő mindennapi szokásokat.