Sztárok

Megcsalta férjét a világhírű színésznő: a féltékeny férfi bosszúból végzett a csupán 20 éves szépséggel

Brutális kegyetlenséggel ölte meg saját férje a 20 éves, világhírű modellt, a Playboy magazin legújabb sztárját, Dorothy Strattent.

A következő Marilyn Monroe-nak tartották őt

Dorothy Stratten egy teljesen átlagos, 17 éves lányból vált nagyon rövid idő alatt hihetetlenül ismert modellé a 26 éves Paul Snider segítségével. Eddig szinte meseszerűen hangzik a története, nemde? Dorothy sztorija akár egyike is lehetett volna a hollywoodi sikertörténeteknek, ám ez sajnos nem így történt, ugyanis élete hamar rémálommá változott, majd kegyetlen módon véget is ért. 1977-ben Dorothy Hoogstraten 17 éves volt, gyakorlatilag még csak egy tinédzser, amikor megismerkedett későbbi férjével, Paul Sniderrel, aki felkarolta őt: a férfi egy kanadai fagyizó pénztárosaként pillantotta meg a gyönyörű lányt, és egyből tudta, hogy vele nagy pénzt fog kaszálni. Paul ugyanis nem volt más, mint egy közönséges helyi strici, aki lányokat futtatott prostitúció céljából, amikor azonban meglátta a szoborszerű szőke szépséget, tudta, hogy Dorothy más, és hogy a nő lehet az, aki végleg megszabadítja anyagi problémáitól és gazdaggá teszi őt. Ennek érdekében felkarolta a lányt, és kecsegtető ígéretekkel halmozta el bókjai és ajándékai mellett – Paul ugyanis nemcsak azért kezdett el foglalkozni Strattennel, mert a pénzt látta meg benne, de magába is akarta bolondítani a szépséget, ami sikerült is neki. Csak a lány iránta táplált érzelmei által tudta meggyőzni Dorothyt arról, hogy ne csak sima modellmunkákat vállaljon el, hanem meztelen fotózásokat is, így a fiatal szépséget hamar bevezette az erotika, a bűn és a sötétség világába, ami végül Stratten életébe került.

Paul tehát meggyőzte szerelmét, hogy pózoljon meztelenül a Playboynak, aminek meg is lett az eredménye: Dorothy karrierje egyből beindult, amikor Hugh Hefner is meglátta a lányban a lehetőséget: bár Stratten Kanadában jogilag még kiskorúnak számított, Paul beküldte meztelen fotóját a Playboynak, majd Los Angelesbe költöztek, ahol benevezte őt a Nagy Playmate-vadászatra is – írja a múlt-kor. Snider terve sikerült is: Hugh Hefner egyből a magazinja címlapjára tette Dorothyt, így ő lett 1979-ben Miss Augusztus – bár ezt bizonyítékok nem támasztják alá, de állítólag a Playboy-mogulnak olyannyira megtetszett Stratten, hogy egy alkalommal meg is erőszakolta a lányt.
Kattints a további képekért!

2006 márciusában indult útnak a sorozat, amely meghozta a világhírnevet Miley Cyrusnak – az énekesnő akkoriban még szende kamaszlány volt, csak évekkel később talált rá jelenlegi stílusára. A sorozat és a színészek azonnal belopták magukat a közönség szívébe, ma már azonban keveset lehet tudni róluk.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Sztárok
Egészség
Sajnos egyre többen küzdenek különféle ételallergiákkal, néhány közülük viszont egészen meglepő tüneteket is előidézhet.
Lifestyle
Te is olyan vagy, aki ha meglát egy pókot, sikítva kirohan a szobából, de minimum az ájulás szintű félelem és undor kerülget? Most megtudhatod, milyen üzenetet hordoznak a pókok, és a cikk elolvasása...
Fashion&Beauty
Mindannyian tudjuk, hogy az élelmiszerek egy bizonyos idő eltelte után megromlanak és az is természetes számunkra, hogy romlott ételt nem eszünk meg. De gondolkodtál már azon, vajon mennyi idő után...