Fashion&Beauty

6 szelfi-titok egyenesen a sztároktól – ezért néznek ki mindig tökéletesen a képeken!

Egy jó póz, megfelelő fény és még mindig természetes és önmagad maradhatsz.

Ma már nem titok, hogy sok világsztár és Insta-celeb nemcsak adottságainak köszönheti a közösségi médiában megjelenő tökéletes fotóit, hanem a jól betanult pózoknak, a sminknek és persze a szerkesztőprogramok garmadájának is. Szerencsére azért a szétretusált, makulátlan képek divatja leáldozóban van, ugyanakkor hazugság lenne azt állítani, nem szeretünk mindannyian jól kinézni a fotókon. Ha a képek megszerkesztését nem is ajánljuk, bizonyos pózokat azért elleshetünk hírességektől, hogy a nekünk leginkább tetsző arcunkat mutathassuk meg.

Kattints a galériára!

1. Nyelv a szájpadlásra Akár hiszed, akár nem, a nyelv helyes elhelyezése óriási változást idézhet elő a képen! Amikor legközelebb mosolyogsz, nyomd a nyelvedet a szájpadlásodhoz. Segít eltüntetni a tokát.
Kattints a további képekért!

A 27 esztendős Doja Cat olyasmire vállalkozott, amire a sztárvilágban nem mindenki: egészen közeli szelfit készített sminkmentes arcáról, és cseppet sem zavarta, hogy ezzel leleplezi megannyi bőrhibáját a nagyközönség előtt.

forrá: brightside.me, fotó: 123rf.com

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Nem titok, hogy Katalin és Károly között különösen szoros kapcsolat és kötelék van, azt azonban csak kevesen tudják, hogy Katalin több alkalommal is segített apósának, hogy az uralkodó...
Fashion&Beauty
Pénteken lezajlott a Miss World Hungary válogatója, ahol több száz lány vonult fel a zsűri előtt. A szépségversenyben először vesz részt zsűritagként az egykori szépségkirálynő, Annoni Zita.
Lifestyle