Lifestyle

Kislányuk halála után szúrt ki egy hátborzongató dolgot az esküvői fotón a pár - Videó

6 éves testvére talált rá a felfújható medencében, a kislányt már nem tudták megmenteni. A szülők nemrég döbbenetes dolgot szúrtak ki az esküvői fotójukon.

Tragédia

Emberek százezrei lettek libabőrösek eddig ettől a történettől. Tavaly szeptemberben az ausztráliai Gracemere-ben borzasztó tragédia történt: egy alig 17 hónapos baba esett bele a család felfújható medencéjébe - a fuldokló kislányra a hatéves testvére talált rá. Bár a lányt hamar a brisbane-i gyermekkórházba szállították, egy nappal később, szeptember 20-án meghalt. "Nem csupán a családot, de sok más embert is megrázott a tragédia, pláne most, hogy Totty szülei épp az ő tiszteletére összeházasodtak. Hogy miért? Nos, Tahlia és Cecil Murphy az egyik esküvői fotójukon olyan dolgot szúrtak ki, ami miatt lányuk tragédiája körbejárja a világot" - írja a TWN.hu.

Lapozz a folytatásért!

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Sydney Sweeney nevét idehaza is egyre többen ismerik már, de színészi pályafutásával talán nem is kell tisztában lenni ahhoz, hogy megállapítsuk, egy igazán gyönyörű nőről van szó, aki a tudomány...
Sztárok
Jákob Zoltán és Erdélyi Mónika között elég erős barátság alakult ki az elmúlt időszakban. A milliárdos most egy merész fogadást is bevállalt!
Sztárok
Harry május 8-án Londonba érkezik, arra azonban egyre kevesebb az esély, hogy a királyi család tagjaival találkozik majd - Kamilla például kifejezetten nem vevő a herceg társaságára.