Fashion&Beauty

Ezeket a bőrápolókat tárold hűtőben: sokkal hatásosabbak lesznek így

Valószínűleg veled is szembejött már olyan mini hűtőszekrény, amely a kozmetikumok tárolására szolgál. Egyelőre még vita tárgya, hogy a kozmetikumok hűtése valóban jót tesz-e a bőrnek, azonban egyes termékeknek biztosan nem árt, sőt, még előnyöd is származhat belőle.

A hűtés segíti a termék hatékonyságát?

Ron Robinson kozmetikus vegyész és a BeautyStat alapítója szerint ,,Néha a hidegebb termékek nyugtatóbbak és frissítőbbek lehetnek. És bár a bőrápoló hűtése kellemes hatást eredményezhet, ügyelj arra, hogy ne hűtsd túl. Ne feledd, hogy a hideg hőmérséklet károsíthatja a bőr védőrétegét" - magyarázza Bryan Barron, a Paula's Choice termékfejlesztője. Az adott termék stabilitását hivatalosan nem ronthatja egy minihűtő, csak abban az esetben, ha az túl hidegre van állítva.

Lapozz, mutatjuk mely kozmetikumokat érdemes hűtőben tárolnod, hogy hatásosabbak legyenek!

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
Te is gyakran alszol a jobb oldaladon vagy a hasadon, mert így érzed a legkényelmesebben magad éjszakánként? Nos, a tudomány óva inti az embereket attól, hogy így tegyenek, ennek pedig bizony meg is...
Sztárok
Bradley Pierce 13 éves volt, amikor Peter Shepherdöt alakította, aki nővérével együtt a Jumanji varázslatos társasjáték csapdájába esett, és kénytelen volt megküzdeni a rá váró rémségekkel. A film...
Lifestyle
Nemrégiben a Reddit fórumán osztotta meg történetét egy férfi, akinek teljesen megváltozott az élete egy DNS-teszt elvégzése után, most pedig nem tudja, mi tévő legyen és hogyan tovább.