Recept

Már közeledik, nem árt felkészülni! Ezzel a csodás, két hozzávalós snackkel meglepheted a párod Valentin-napon

Mozzarella és koktélparadicsom. Meg pár fogpiszkáló. Ennyi.

Romantikus étvágygerjesztő

Akár előételnek, vagy csak snackként, ha nem szeretnél túl nehéz ételt enni, tökéletes lesz. Mindössze mini mozzarella golyók, koktélparadicsom és fogpiszkáló kell hozzá. A koktélparadicsomot ketté kell vágni, majd összeilleszteni úgy, hogy egy kis szívecskét formáljon. Mindkét oldalára teszünk egy-egy mozzarella golyócskát, majd egy fogpiszkálóval átszúrjuk és egymáshoz rögzítjük őket. Nagyon gyorsan kész, igazán romantikus és garantált lesz a siker. Ízlés szerint tálalhatod sonkával, baguettel.


Forrás:TikTok

Oldalak

Recept
Fashion&Beauty
A 27 esztendős divatmodell mindenkit lehengerelt a The Apprentice című film cannes-i premierjén: a világsztár átlátszó ruhában, melltartó nélkül hódított a vörös szőnyegen.
Sztárok
13 esztendő telt el azóta, hogy Katalin hercegné és Vilmos herceg kimondták egymásnak a boldogító igent a londoni westminsteri apátságban, házasságuk pedig azóta is töretlen. Egy bennfentes szerint...
Lifestyle
Ha konyhai praktikákra van szükséged, valószínűleg nem Ryan Gosling az első, aki eszedbe jut, a színész viszont egy elképesztően zseni trükköt osztott meg nemrégiben rajongóival.