Sztárok

Sötét démonokkal kellett megküzdenie: Szőnyi Ildikó többször megpróbált végezni magával, szörnyű részletek láttak napvilágot

Szőnyi Ildikó vasárnap este dobta el magától az életet: az egykori topmodell vonat elé hajtott, és olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen meghalt. Most kiderült, hogy nem ez volt az első ilyen alkalom: a manöken korábban többször is megpróbált öngyilkos lenni.

Felfoghatatlan tragédia

Szőnyi Ildikó az 1980-as években, mindössze 17 esztendősen robbant be a köztudatba, s hamarosan hazánk egyik legnépszerűbb modellje lett – számos fotózáson és divatbemutatón vett részt, emellett külföldön, többek között Görögországban, valamint az Egyesült Államokban is felfigyeltek a szépségére. 15 éves pályafutása során megannyi címlap, kártyanaptár és katalógus fotózására kapott felkéréseket, majd miután búcsút intett a modellszakmának, sminkes lett. Ildikó sikert sikerre halmozott, éppen ezért érkezett derült égből villámcsapásként a megrázó hír, miszerint vasárnap késő este egy személyvonat elé hajtott saját autójával Nyúlnál – a legfrissebb információk szerint azonban korábban már voltak erre utaló jelek, a manöken ugyanis hosszú évek óta küzdött a saját démonaival, és a tragédiát megelőzően többször megpróbálta eldobni magától az életét. Részletek a galériában!

Mint megírtuk, a baleset Győr és Nyúl között történt: Ildikó egy személyvonat elé hajtott zöld színű Opeljével a 82-es főúti vasúti átjárónál, a vonat pedig nagyjából 100 méter hosszan tolta az autót maga előtt. Noha a tűzoltók és a mentők hamar kiérkeztek a helyszínre, az egykori modell életét már nem sikerült megmenteni, szinte azonnal életét vesztette.
Kattints a további képekért!

Jonathan Brandis mindössze 27 éves volt, amikor úgy döntött, itt hagyja a földi világot és saját kezével vet véget az életének – döntését főleg karrierjének hanyatlása befolyásolta.

Leadfotó: Insagram/ judit.marjai

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
A Lidl igyekszik felhívni a vásárlók figyelmét, hogy indul az új üvegvisszaváltási rendszer. Az áruházlánc segítségével tényleg sokat tudsz spórolni.
Lifestyle
Három tisztán magyar hátterű piaci szereplőről van szó, mely újabban rendhagyó innovációval kísérletezget.
Sztárok
Kevesen tudják, de III. Károly brit király több szálon is kötődik Magyarországhoz, egy alkalommal pedig rendhagyó videóüzenetet is küldött nekünk, melyen az anyanyelvünkön szólt hozzánk.