Lifestyle

Sietnie kell a boltokba annak, aki még élne a kormány által biztosított SZÉP-kártya akcióval: eddig tudod felhasználni az élelmiszer-üzletekben

Lassan el kell indulnod a szupermarketbe, ha még fel szeretnéd használni a SZÉP-kártyádat élelmiszer vásárláshoz.

Kitolták a határidőt

A kormány február 1-én rendelte el, hogy a SZÉP-kártya tulajdonosok bolti élelmiszer vásárlására is felhasználhatják kártyájukat. Először csak május végéig tervezték az akciót, azonban később meghosszabbították július 1-ig, így tehát ennek a lehetőségnek holnaptól vége van. Természetesen megtörténhet, hogy a döntéshozók az utolsó pillanatban még tolnak a dátumon, de egyelőre úgy fest, holnaptól nem vehetünk bolti élelmiszert a kártyánkkal.

Sietnie kell tehát annak, aki még egy utolsó bevásárlást beütemezett a SZÉP-kártyával. Fontos tudni, hogy az akció szempontjából nem számít, kinek milyen kártyája van, de az sem szempont, melyik zsebben van a pénz, bármelyikből lehet vásárolni boltban élelmiszert. Ez is egy kormánydöntésnek köszönhető, mikor lehetővé tették a zsebek közti átjárást.

Arra sem kell figyelni nagyon, hogy hol lehet így fizetni, mert nagyjából az összes nagy élelmiszerlánc lehetővé tette vásárlóinak a SZÉP-kártyás fizetést. Július 1-e után már csak a melegétel kategóriába eső termékeket fizethetjük majd ezzel a kártyával.

Érdemes tehát éberen figyelni péntek éjfélig, hogy megjelenik-e egy kormányrendelet az akció meghosszabbításáról.

Forrás: Bank360 Fotó: 123rf

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Nem titok, hogy Katalin és Károly között különösen szoros kapcsolat és kötelék van, azt azonban csak kevesen tudják, hogy Katalin több alkalommal is segített apósának, hogy az uralkodó...
Fashion&Beauty
Pénteken lezajlott a Miss World Hungary válogatója, ahol több száz lány vonult fel a zsűri előtt. A szépségversenyben először vesz részt zsűritagként az egykori szépségkirálynő, Annoni Zita.
Lifestyle