Sztárok

Megelőzhető lett volna a tragédia? Babicsek Bernát szüleit nem hagyják nyugodni a történtek, ügyvédhez fordultak fiuk halála miatt

A mindössze 41 esztendős Babicsek Bernát tragikus körülmények között vesztette életét idén. Gyászoló szüleit nem hagyják nyugodni a történtek, ezért nemrég ügyvédhez fordultak segítségért.

Sok a kérdés

Idén januárban érkezett a tragikus hír, hogy saját, solymári házában életét vesztette a mindössze 41 éves Babicsek Bernát. A Barátok közt és a Jóban Rosszban egykori színészének halálát tűzeset okozta, holttestére pedig a szülei találtak rá másnap. A tragédia előtt a harmonikás otthonában megszólalt a riasztó, amely egy biztonságtechnikai céghez volt bekötve, ám a kiérkező járőr nem talált semmilyen rendellenességre utaló jelet. Bernát szülei képtelenek túltenni magukat fiuk elvesztésén, és nem hagyják őket nyugodni a történtek: a nyomozati iratok áttekintése után úgy vélik, megelőzhető lett volna a tragédia. Rengeteg kérdés merült fel bennük a végzetes nappal kapcsolatban, szerintük a rendőrség nem vizsgálta ki alaposan gyermekük halálának körülményeit.

Lapozz a részletekért!

Oldalak

Video Interjú Jakupcsek Gabriellával
Sztárok
Lifestyle
Ha meglátod az eredményt, többet biztosan nem hagyod ki ezt a trükköt a mosogatási rutinodból!
Lifestyle
Home&Design