Sztárok

Nem volt ott Kourtney Kardashian esküvőjén az egyik testvére, megvolt az oka a távolmaradásának

Kardashianék híresek arról, mennyire összetartanak, egyikük mégsem vett részt a nagyszabású hétvégi családi esküvőn. Vajon miért döntött így az illető?

Nem ment el nővére esküvőjére

A hétvége óta mindenki Kourtney Kardashian és Travis Barker nagyszabású olaszországi esküvőjéről beszél. A ceremónia valódi sztárparádé lett, a vendégek között volt többek között Megan Fox és Machine Gun Kelly, az est folyamán pedig Andrea Bocelli is fellépett. Természetesen a menyasszony népes családja is jelen volt: Kourtney édesanyja, mindhárom gyermeke és a testvérei nagyrésze. Kris Jenner kísérte az oltárhoz a lányát, Kim Kardashian, Khloé Kardashian, Kendall Jenner és Kylie Jenner pedig mindenben támogatták az arát. Hiányzott azonban valaki, méghozzá a legifjabb Kardashian-testvér, a lányok öccse, Rob.

Távolmaradásának oka, hogy Rob Kardashian nem kifejezetten szereti a nyilvános szereplést, számára a privát szférájának megőrzése mindenek felett áll, valamint a nagy utazgatásoknak sem olyan elkötelezett híve, mint testvérei. A visszahúzódó, egykori reality-sztár mára már mindent megtesz, csak hogy ne kelljen a kamerák kereszttüzébe kerülnie. „Rob szeret távol maradni a reflektorfénytől. Nagyon kényelmetlenül érezte volna magát, ha egy ennyire nagy horderejű, széles körben közvetített ünnepélyen kell részt vennie, még akkor is, ha a nővére kedvéért van mindez” – árulta el egy bennfentes a PageSixnek, hozzátéve, Kourtney teljes mértékben elfogadta öccse döntését. A rendelkezésre álló információk szerint Rob már alig várja, hogy a friss házasokkal ünnepelhessen, amint hazaérnek a nászútjukról Kaliforniába.

Az ifjú énekesnő Tourette-szindrómával küzd, ami egy jellegzetes tünetekkel is járó, atipikus fejlődési zavar. Eilishnél 11 esztendősen fedezték fel a rendellenességet, s a világsztár azt mondja: máig kinevetik azok, akiknek beszél a betegségéről.

Leadfotó: Jeff Bottari/Zuffa LLC

Oldalak

Sztárok
Egészség
Sokan nem is gondolnák, hogy ha a cikkünkben is bemutatott két ételt párosítják egymással, az jelentős súlyvesztéshez is vezethet, legalábbis a szakemberek és egy tanulmány szerint.
Lifestyle
Élesztő a toalettben? Bár elsőre furcsának tűnhet, mindenképp érdemes kipróbálnod ezt a háziasszonyok által gyakran alkalmazott trükköt, ugyanis olyat tapasztalsz majd, amitől garantáltan lemész...
Sztárok
A tavasz közeledtével sokan döntenek úgy, hogy felfrissítik a gardróbjukat, esetleg megváltoztatnak valamit a küllemükön – így tett most Letícia királyné is, aki a minap vadonatúj frizurával jelent...