Sztárok

Palvin Barbi mélyen dekoltált ruhában, új frizurával állt a kamerák elé: kinézetét ezúttal Pamela Anderson inspirálta

Egyre nehezebb méltó szavakkal illetni Palvin Barbi kinézetét: a magyar modell gyakorlatilag bármit csinál vagy visel, abból kihozza a maximumot, így nem csoda, hogy szépsége újra és újra elbűvöli az embereket.

Még mindig a csodájára járnak

Palvin Barbi kétségkívül a legszebb és legsikeresebb magyar modell: bár mi, magyarok talán egy kicsit elfogultak vagyunk vele szemben, hiszen mégis csak országunk büszkesége, az egyértelmű, hogy tehetségét és szépségét a tengerentúlon is elismerik, hiszen a modell elképesztően sikeres karriert futott be pár év alatt, és még mindig csak 28 éves. Barbi még mindig rendre kapja a felkéréseket a különböző divatházaktól, a legnevesebb magazinok címlapján pózolhat, így pályafutása egyre felfelé ível, egyre többen ismerik meg nevét a világon – egyáltalán nem meglepő tehát, hogy a férfiak rajonganak érte, a nők pedig egyenesen bálványozzák őt és irigykednek szépségére. Joggal lehetünk rá tehát büszkék, hiszen a szupermodell olyan külföldi karriert tudhat a magáénak, amiről a legtöbben csak álmodoznak – és hol van még a vége! A csodaszép Barbi pedig nem áll meg, ismét kiderült, hogy ennyi év után még mindig tud újat mutatni: legutóbb egy filmpremieren vett részt, ahová egy mélyen dekoltált ruhát húzott fel, de talán mégsem ez volt a legmeglepőbb a kinézetét illetően. Új frizurával rukkolt ugyanis elő: menő frufrut villantott, haját és sminkjét pedig állítólag nem más inspirálta, mint maga Pamela Anderson. Galériánkban mutatjuk!

Barbi nem csupán szépségével, de kisugárzásával is kitűnik a legnagyobb modellek közül: minden fotón igazi szexistennőként tündököl, és ehhez még csak arra sincs szüksége, hogy felfedje legintimebb bájait - bőven elég, ha a kamerába néz.
Kattints a további képekért!

Noha Michael Jackson és Zac Efron sosem találkozott személyesen, a High School Musical sztárja megható emléket őriz a pop királyáról.

Leadfotó: Instagram/realbarbarapalvin

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Valószínűleg neked is van épp otthon abból az élelmiszerből egy kevés, amit ha a vágott virágok közé teszel a vázában lévő vízbe, akár több héten át is élvezheted a gyönyörű anyák napi növények...
Egészség
Ha te sem szeretnéd idő előtt elveszíteni szellemi frissességedet és agyi jólétedet, akkor jobban teszed, ha kerülöd ezeket az egyszerű és sokszor ártalmatlannak tűnő mindennapi szokásokat.
Lifestyle
Az ágyunk szent hely. Egy hely, ahol alszunk, ahol kipihenhetjük a fárasztó hétköznapokat és ahol a hétvégék nagy részét henyéléssel tölthetjük. Nem szabadna olyan helynek lennie, ahol te és a párod...