Fashion&Beauty

A 2022-es Critics Choice Awards legszebb ruhái - gyönyörű képgalériával

Merész színek, különleges sziluettek és dögös dekoltázsok jellemezték a 2022-es Critics Choice Awards díjátadó vörös szőnyegét, ahol csak úgy hemzsegtek a világsztárok. Most bemutatjuk nektek a gála legjobban öltözött hírességeit, hogy ti is a kedvetekre gyönyörködhessetek mesés ruhakölteményeikben!

Mesés ruhakölteményeket láthattunk a vörös szőnyegen

Az elmúlt pár nap tele volt izgalmasabbnál izgalmasabb vörös szőnyeges rendezvényekkel! Bár csak nemrég rendezték meg a 2022-es BAFTA-gálát Londonban, Hollywood máris behozta a lemaradását, ugyanis alig egy nappal később tartották meg a 27. Critics Choice Awards díjátadót a Los Angelesi-i Fairmont Century Plaza szállodában. A CCA-díjátadó gáláján rendszerint a legnagyobb tekintélyű kritikusok jutalmazzák meg a filmes szakma krémjeit - természetesen ez idén sem volt másként. A legnagyobb színészek és az ünnepelt világsztárok is tiszteletüket tették a nívós rendezvényen, melynek vörös szőnyege csak úgy ragyogott a szebbnél szebb ruhákban pózoló hírességektől!

Selena Gomez például egy tűzpiros Louis Vuitton ruhában jelent meg a rendezvényen; Elle Fanning egy '50-es éveket idéző Oscar de la Renta estélyit viselt; Halle Berry pedig egy fehér Dolce & Gabbana fűzőben pózolt. Meg kell még említenünk Serena Williams bámulatos Atelier Versace estélyijét; Rita Ora félig-meddig átlátszó Elie Saab ruháját, valamint Kristen Stewart kreációját is, ami egy ezüstösen csillogó Dolce & Gabbana ruhaköltemény volt. Nem is szaporítjuk tovább a szót: a legkülönlegesebb vörös szőnyeges megjelenéseket bemutató válogatásunkat a cikk alján lévő képgalériánkban tudjátok megtekinteni!

Az est legjobban öltözött sztárja számunka Selena Gomez volt, aki egy személyre szabott Louis Vuitton kreációban érkezett meg a gálára. A színésznő egyszerűen fantasztikusan nézett ki ebben a szexis, ámde visszafogott darabban! Selena egyébként mostanában remek ízléssel választ magának ruhát: legutóbb pár hete szerepelt a legjobban öltözöttek listáján, mikor a 2022-es SAG-díjátadó gálán viselt egy puffos ujjú, modern Oscar de la Renta estélyit. Nos, az a megjelenése is jó volt, de ez a szett egyszerűen fenomenálisan áll rajta!

A 2022-es Critics Choice Awards legkülönlegesebb vörös szőnyeges ruháit a lenti képgalériánkban tudjátok megtekinteni, jó szórakozást hozzá!

Kristen Stewart színésznő káprázatosan nézett ki ebben a Dolce & Gabbana ruhában.
Kattints a további képekért!

Mesés ruhakölteményeikkel és elegáns megjelenéseikkel idén is elbűvöltek minket a BAFTA-díjátadó gála sztárvendégei. Most kiválogattuk nektek a sztárok vörös szőnyegen viselt legszebb esélyi ruháit, hogy ti is a kedvetekre gyönyörködhessetek bennük!

Leadfotó: Getty Images / Taylor Hill
Fotó: Instagram @justjared

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Bajor Gizi Kossuth-díjas színművész A kaméliás hölgy című darabban viselt kellékgyűrűjét őrzi Csongrádi Kata. Hogy miként került birtokába az értékes relikvia, azt a Családi kör vendégeként mesélte...
Home&Design
Bár sokan alábecsülik a színek erejét, otthonunk színösszeállítása bizony óriási hatással van mindennapi hangulatunkra. A jó hír viszont, hogy nem kell teljesen átfestened a szobákat, ha igazán...
Lifestyle
Az agy egészségének megőrzése kiemelten fontos általános jólétünk szempontjából, hiszen az agy központi szerepet tölt be testünk egészének irányításában.