Lifestyle

Március havi karrier horoszkóp: A Ráknak érdemes most többet vállalnia

A Bak akkor érzi jól magát, ha tele van feladatokkal, teendőkkel. Íme márciusi előrejelzésünk!

III.21. - IV.20.

Kos

Márciusban néhány váratlan probléma adódhat, ami nem várt kiadást eredményezhet. Érdemes most tudatosan alakítanod a költségvetésed, ne engedj a csábításnak. Most az lenne a célszerű, ha tartalékolnál a váratlan kiadásokra és csak a legszükségesebb dolgokra költenél. Fontos lesz ebben az időszakban, hogy mennyire vagy képes másokkal együttműködni. Nagyon jó időszak új vállalkozás elindítására, új projektek beindítására.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IV.21. - V.20.

Bika

Most hajlamosabb lehetsz egy kicsit jobban elengedni magad, próbálj meg önmérsékletet tanúsítani, nem kell mindent megvenni, ami megtetszik és jó vételnek tűnik. Amennyiben állást keresel, megtalálhatod azt a munkát, amelyről már régóta álmodoztál. Most érdemes kilépni a megszokott komfortzónádból, új utakat keresni, továbblépni egy helyzetből, amelyben talán nem értékelnek eléggé.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


V.21. - VI.21.

Ikrek

A hónap elején próbálj meg lezárni minden függőben lévő anyagi és munkahelyi ügyet. Minden kiadásodat jobban teszed, ha előre megtervezed és nem hagyod, hogy a pillanatnyi hangulatod befolyásolja a költekezésed. Az eltúlzott vágyaid, most nagyon mellékvágányra vihetnek, érdemes tudatosan kezelned a pénzügyeidet. A hónap elején megtalálhat egy állásajánlat, semmiképpen ne hagyd ki, legyél bátor és lépj a tettek mezejére.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VI.22. - VII.22

Rák

Érdemes most többet vállalnod, a befektetett munka mennyisége és minősége is bőven megtérülni látszik. Ha munka ajánlatot kapsz alaposan fontold meg, ne dönts hirtelen, alaposan gondolj át minden apró részletet. Számodra nagyon fontos a biztonság éppen ezért ne engedj az aktuális hangulatodnak. Ne menj bele olyan helyzetbe, amikor feladod a biztosat a bizonytalanért. A szeretteid kényeztetésénél is legyél körültekintőbb, jobban értékelik a veled töltött időt.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Túlságosan nagyvonalú vagy a szeretteiddel, még abban az esetben is amikor nem engedheted meg magadnak, hogy felelőtlenül költekezz. Ahhoz, hogy a jövőben tovább tudj lépni folyamatosan fejlődnöd kell, lépést kell tartanod az új irányzatokkal. Egy tanfolyam vagy továbbképzés remek lehetőség lehet erre. Még akkor is fontold meg ennek lehetőségét, ha a tavasz beköszönte inkább a szórakozás felé csábít.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VIII.24. - IX.23.

Szűz

Legyél határozott, következetes és céltudatos, hidd el, meg lesz az eredménye. Ha nincs állásod vagy épp váltanál, most megtalálhatod álmaid munkáját. A sikerhez, előrelépéshez meg kell tanulnod eladni magad. Attól se riadj vissza, ha esetleg tovább kell képezned magad, megtérül a befektetett energia és a ráfordított munka. A szerződések aláírásakor viszont legyél körültekintő, alaposan nézd át, mielőtt aláírod és hosszútávra elkötelezed magad.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IX.24. - X.23.

Mérleg

Meg kell tanulnod határozott döntéseket hozni, kiállni magadért és képviselni az érdekeidet. Főleg a munkahelyeden lehet szükséged határozott kiállásra és véleményre. Ezen múlik minden, bízol-e magadban, a képességeidben? Legtöbbször kerülöd a konfliktust, most az égiek harcias energiával látnak el, hát tudj élni is vele. A hónap vége váratlan kiadásokat hozhat számodra, jól teszed, ha ezekre időben felkészülsz és tartalékolsz egy keveset.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


X.24. - XI.22.

Skorpió

Tisztában vagy a képességeiddel és szeretnéd is megmutatni mindenkinek mire is vagy képes. Ezért viszont több kockázatot és áldozatot kell vállalnod. A hónap közepén pénzügyekkel kapcsolatos vita ütheti fel a fejét, amely nagyon érzékenyen érinthet téged. Jobban jársz, ha most hajlasz a kompromisszumra és békés úton próbálod meg rendezni ezt a kellemetlen helyzetet. A hónap második fele remek időszak fontos döntések meghozatalához.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Tavasz beköszöntével új fejezet kezdődik az életedben, itt az ideje, hogy átértékeld az elmúlt időszakot. Gondold végig, melyek azok a dolgok és kik azok a személyek, akik kiállták az idő próbáját. A hónap végéig próbálj meg pontot tenni minden függőben lévő ügyedre. Arra nem árt figyelned, hogy a nehezen megkeresett pénzedet ne költsd el meggondolatlanul, különösen a szórakozási és utazási vágyaidra hajlamos vagy meggondolatlanul költeni.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XII.22. - I.20.

Bak

Akkor érzed magad jól, ha tele vagy feladatokkal, teendőkkel. Most nem panaszkodhatsz ki sem látsz a munkádból. Tarts egy kis szünetet és gondold végig, hogy azon az úton haladsz-e, amit megálmodtál magadnak? Van-e olyan régóta dédelgetett vágyad, amit a mindennapok taposómalma elérhetetlenné tett? A hónap közepén megtalálhat egy jónak tűnő lehetőség, rajtad múlik, hogy élsz-e vele?

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


I.21. - II.20.

Vízöntő

Márciusban szembesülhetsz a múltaddal, a múltban meghozott jó és rossz döntések következményeivel. Lehetőséged adódik, hogy kijavítsd az elkövetett hibáidat, tévedéseidet. Rálátást nyerhetsz az életed összefüggéseire, megérted mi miért történt az életedben. A pénzügyeidben legyél tudatosabb, főképpen, ha tudod magadról, hogy könnyen kifolyik a pénz a kezedből. Kölcsönt semmiképpen ne kérj és ne is adj, mert nem valószínű, hogy visszakapod és a kölcsön visszafizetése is a jövőben komoly akadályokba ütközne.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


II.21. - III.20.

Halak

Ez a hónap kiemelkedő lehet a jövőd szempontjából, de ehhez pontosan meg kell fogalmaznod a céljaidat. Próbálj meg kidolgozni egy új stratégiát, mi az ami előrébb vihet a megvalósításukban. Nagy álmodozó vagy, de néha muszáj szembenézned a valósággal és megnézni mennyire reálisak a céljaid? Ebben a hónapban egyértelművé válik számodra, hogy mi az, amibe nem érdemes több energiát fektetni, csak legyen erőd elengedni.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

Leadfotó: 123RF.com

Oldalak

Lifestyle
Fashion&Beauty
Április 27-én szombaton rendezték meg a Perwoll Fenntartható Divat Nap-ot a Magyar Nemzeti Múzeumban, melynek keretén belül divatbemutatókon, kerekasztal beszélgetéseken, és izgalmas kiállításokon...
Lifestyle
A sötétzöld levelű növény az egészségre gyakorolt számos pompás hatásáról közismert.
Sztárok
Nem titok, hogy Katalin és Károly között különösen szoros kapcsolat és kötelék van, azt azonban csak kevesen tudják, hogy Katalin több alkalommal is segített apósának, hogy az uralkodó...