Fashion&Beauty

A világ legkülönlegesebb estélyi ruháit sorakoztatták fel a Carolina Herrera divatbemutatóján

Tegnap véget ért a New York-i divathét, ahol a legnagyobb márkák mutatták be a 2022-es őszi-téli kollekciókat. A Carolina Herrera show kifejezetten különleges volt, elképesztő ruhakölteményeket láthattunk a kifutón.

Az egyik legkülönlegesebb bemutató volt

Wes Gordon kreatív igazgatót a magabiztos, erős, szenvedélyes nők inspirálták a 2022-es őszi-téli kollekciója tervezésekor. Az idei szezon darabjai testre szabottak, mégis olyan különleges részleteket tartalmaznak, mint például a rojtos elemek, a túlméretezett ujjak, a nagy tüllréteg és az extrém színválasztások. Különleges minták, meglepő színkombinációk is megjelentek a kollekcióban, amelyben egyébként több olyan darab megtalálható, ami tényleg hordható egy vacsorán vagy színházban is. A virágos minták is visszatérnek, de a fekete szín is olyan izgalmas módon jelenik meg, hogy teljesen elveszíti a komorságát. Mindeközben nagyon elegáns, nőies darabokról van szó, leginkább deréknál szűkített fazonok szerepelnek a kollekcióban. Az anyaghasználatra is érdemes kitérni, hiszen a farmertól kezdve a pamuton át a szövetekig rengeteg textil megjelenik a kreációkban.

Nézd meg a galériánkat, megmutatjuk a legszebb darabokat a kollekcióból:

Kattints a további képekért!

Fotók: Carolina Herrera

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Harry és Meghan ellen szövetkezett az uralkodó és a trónörökös, ám a királyi szakértő szerint mindketten kudarcot vallottak, ami meglehetősen megviseli apát és fiát.
Sztárok
Anno Marics Peti csak álmodozott a hírnévről, és abban sem volt biztos, hogy a Valmar be fog futni zenekarként. Visszaemlékezett a régi időkre, amikor még buszjegyre is alig volt pénze.
Egészség
Egy új kutatás szerint már napi fél kanálnyi olívaolaj csökkentheti a demenciában való elhalálozás kockázatát, de ez még nem minden.