Fashion&Beauty

Így lehetsz te a legstílusosabb a munkahelyeden: ezek a legmenőbb laptoptáskák

Ha szükséged van egy szép laptoptáskára, akkor nagyon jó helyen jársz. A válogatásunkban olyan darabokat gyűjtöttünk össze, amelyek minden szetthez tökéletesen passzolnak.

Ezek a legvagányabb darabok

Azért valljuk be, ha egy olyan helyen dolgozol, ahol mindennap elegánsan kell felöltözni, akkor nincs könnyű dolgod. Erre még rátesz egy lapáttal a megfelelő táska kiválasztása is, hiszen ha már az öltözékünk szép, akkor a táskának is passzolnia kell hozzá. Ha neked esetleg nincs ilyen problémád, és hétköznapi szettekben is járhatsz dolgozni, akkor is érdemes beszerezned egy szép darabot, hiszen nagyon sokat tud dobni az outfiteden. Nem egyszerű találni egy trendi, stílusos laptoptáskát, de már nem is kell tovább keresgélned, hiszen összegyűjtöttük neked a legmenőbbeket, amik szinte bármilyen outfithez illenek.

Gino Rossi bőr laptoptáska - 35 995 Ft ecipo.hu
Kattints a további képekért!

Farmerdzsekik, ingek, nadrágok, szoknyák és overálok minden mennyiségben - ez lesz a nagy trend idén tavasszal, a márkák pedig jobbnál jobb farmerszettekkel halmoznak el minket! Össze is gyűjtöttük nektek a legmenőbb változatokat, kattintsatok a képgalériánkra!

Leadfotó: Getty images

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
Vannak szobanövények, amelyek segítségével megszabadulhatunk a nem kívánt konyhai szagoktól amellett, hogy szépségükben is gyönyörködhetünk.
Fashion&Beauty
Amint megtalálod a számodra tökéletes hajszínt, hirtelen minden más is az életedben a helyére kerül. Ilyenkor a sminked és az öltözeted is jobban mutat és úgy érzed végre megtaláltad önmagad.
Lifestyle
A Nyilas olyan dolgot hall egy barátjáról, ami megváltoztatja a róla alkotott képét. Napi horoszkóp!