Lifestyle

Ebben az élelmiszerboltban mennyiségi korlátozást vezetnek be a hatósági áras termékekre

2022. február 1-jétől mennyiségi korlátozást vezet be a SPAR Magyarország valamennyi üzletében a Kormány döntése alapján hatósági árral szabályozott termékekre.

Minden menjen a megszokottak szerint

„A SPAR Magyarország legfontosabb törekvése, hogy a vásárlóinak lehető legszélesebb körét friss, minőségi termékekkel lássa el a szükséges volumenben. A kiemelkedő érdeklődésre tekintettel úgy döntöttünk, hogy február 1-jétől mennyiségi korlátozást vezetünk be a hatósági áras termékek esetében. A döntéssel azt szeretnénk elérni, hogy továbbra is a megszokottak szerint tudjon hozzájutni mindenki háztartási mennyiségben az érintett termékekhez” – ismertette Maczelka Márk, a SPAR Magyarország kommunikációs vezetője.

spar áruházak hatósági áras termékek

Az áruházi és online vásárlások esetében február 1-jétől visszavonásig a következő mennyiségi korlátot vezeti be az áruházlánc: búzafinomlisztből és kristálycukorból 10 kilogrammot, napraforgó-étolajból 10 litert, a 2,8%-os tehéntejből pedig 12 litert vásárolhatnak egyszerre a vásárlók. A sertéscomb esetében 10 kilogramm, a csirkemell és -farhát esetében kiszereléstől függően 4 tálca vagy 3 kilogramm lesz az egyszerre megvásárolható maximális mennyiség.

Lead fotó: Pexels

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
Valószínűleg neked is van épp otthon abból az élelmiszerből egy kevés, amit ha a vágott virágok közé teszel a vázában lévő vízbe, akár több héten át is élvezheted a gyönyörű anyák napi növények...
Egészség
Ha te sem szeretnéd idő előtt elveszíteni szellemi frissességedet és agyi jólétedet, akkor jobban teszed, ha kerülöd ezeket az egyszerű és sokszor ártalmatlannak tűnő mindennapi szokásokat.
Lifestyle
Az ágyunk szent hely. Egy hely, ahol alszunk, ahol kipihenhetjük a fárasztó hétköznapokat és ahol a hétvégék nagy részét henyéléssel tölthetjük. Nem szabadna olyan helynek lennie, ahol te és a párod...