Sztárok

Hatalmas terhespocakot villantott Jason Statham menyasszonya - Fotók

Óriási öröm elé néz a legendás akciósztár és szerelme, a főként modellként ismert Rosie Huntington-Whiteley: minden jel arra mutat, hogy a közismert sztárpár hamarosan második közös gyermekét üdvözölheti.

Újabb gyermekáldásra készülnek

Az 54 esztendős Jason Statham a filmvásznon főként szikár, kemény, szálkás modorú férfihősként mutatkozik. A legendás akciósztár általában nem bánik kesztyűs kézzel ellenfeleivel: szilánkosra rúgja az állkapcsukat, telempumpálja őket ólommal, válogatott eszközökkel tesz kárt testi épségükben, s teszi ezt olyan irigylésre méltó, utánozhatatlan lazasággal, mely még most, több évtized után is ámulatba ejti tetemes nézőközönségét. Mindezek után talán nehéz elhinni, hogy A szállító, a Crank - Felpörgetve és a Halálos iramban-filmek jellegzetes fizimiskájú antihőse a való életben érző szívű apuka.

Pedig így van: a brit színész-producer már hosszú évek óta alkot egy párt Rosie Huntington-Whiteley modellel, aki a Transformers 3 című hollywoodi akciófilm női főszereplőjeként is ismertté vált. Huntington-Whiteley és Statham a mai napig nem házasodtak össze - annak ellenére sem, hogy a szúrós tekintetű akciósztár 2016-ban megkérte szerelme kezét. Persze kapcsolatuk enélkül is mesébe illőnek mondható. 2010-ben jöttek össze, s később megszületett eddigi egyetlen közös gyermekük, Jack Oscar Statham is, aki hamarosan kistestvért kap. Bizony: új taggal bővül a sztárfamília, és a modell friss fotóiból ítélve a gyermekáldás közelebb van, mint azt eddig gondoltuk volna.

Fotó: David M. Benett / Getty Images

Lapozz tovább a világhírű modell friss terhesfotóiért!

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
A pizza az az étel, ami a világ minden táján hódít, és kevés olyan ember van, aki ne fogyasztaná szívesen – sajnos azonban mivel nem kedvez túlzottan a diétának, a legtöbb fogyókúrázó kiiktatja az...
Lifestyle
Valószínűleg neked is van épp otthon abból az élelmiszerből egy kevés, amit ha a vágott virágok közé teszel a vázában lévő vízbe, akár több héten át is élvezheted a gyönyörű anyák napi növények...
Egészség
Ha te sem szeretnéd idő előtt elveszíteni szellemi frissességedet és agyi jólétedet, akkor jobban teszed, ha kerülöd ezeket az egyszerű és sokszor ártalmatlannak tűnő mindennapi szokásokat.