Sztárok

Bódi Sylvi élete száznyolcvan fokos fordulatot vett – mára ez lett a legfőbb szenvedélye

November 22-én kezdetét veszi a Farm VIP második évada és a piros csapat játékosaként Bódi Sylvi is aktív részvevője a műsornak. Ez számára többről szól, mint a kihívásról és a szórakoztatásról. Szívvel-lélekkel kiveszi a részét a gazdálkodás örömeiből.

A sokoldalú Bódi Sylvi

A magyar modell, szépségkirálynő sokáig a testével uralta a médiát, de mára teljesen szakított a szépségiparral. Azóta megjárta külföldet, jó időre visszavonult a nyilvánosság elől, ám az utóbbi években ismét előszeretettel örvendezteti meg forró képeivel a rajongói napjait. A 40 éves szépség még mindig irigylésre méltó, álomtesttel rendelkezik. De már nemcsak a bikini, a fehérnemű meg a tűsarkú tölti ki a napjait.

Egy pár évvel ezelőtt még arról lehetett olvasni, hogy Sylvi mennyire élvezi az életet és a szörfözést az óceánon, miközben különböző egzotikus helyekre látogat. Ám tavaly a járvány az ő életét is felforgatta és akkor egy egészen más területen sikerült meglelnie önmagát.

Lapozz bele galériánkba, ahol nem kis meglepetés fog érni!

A tűrsakút gumicsizmára cserélte A vidéki életben lelte meg Bódi Sylvi a lelki békéjét és örömét. Kertet ás, magokat vet, kavicsokat lapátol. Nem mindennapi látványt nyújt pulóverben, gumicsizmában, lapáttal a kezében. Olykor melltartóban és forrónadrágban szed gyümölcsöt a fáról, máskor minden izmát megfeszítve ás és talicskázik.
Kattints a további képekért!

leadkép: instagram

Arra is fény derült, hogy milyen új műsorokat várhatunk még idén, illetve jövőre a TV2 képernyőjén.

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Vidnyánszky Attila nem hosszabbította meg Udvaros Dorottya szerződését – nyilatkozta legfrissebb, a Magyar Hangnak adott interjújában a színésznő.
Lifestyle
Veled is előfordult már, hogy amikor a leginkább komolynak kellett volna lenned, mert valaki rossz hírt közölt veled vagy esetleg egy temetésen voltál, rád jött a röhögőgörcs? Ez bizony rettentő...
Lifestyle
Döbbenetesen gyönyörű a látvány, de rettenetesen veszélyes helyzetet jelez előre.