Sztárok

Dobó Ági férjhez ment, de ez még nem minden: beszámolt még egy meglepetésről

A 33 éves magyar modell a közösségi médiában tudatta a nyilvánossággal, hogy hétvégén örök hűséget fogadott vőlegényének.

Szolid, csendes esküvőt terveztek

Dobó Ági az Instagramon közölte rajongóival, hogy hétvégén férjhez ment. A 33 esztendős magyar modell Kis Csaba felesége lett, de nem ez az egyetlen meglepetés, mely követőit érte: az is kiderült, hogy - követve a Puskás-Dallos házaspár példáját - ők is felvették egymás családnevét. A magyar híresség hivatalos neve tehát mostantól Kis-Dobó Ágnes, míg férjét Kis-Dobó Csabának hívják ezentúl.

A magyar sztár azt is elárulta, hogy újdonsült férjével mindenképpen tartózkodni akartak a rongyrázástól: a frigy saját otthonukban, a legszűkebb családi kör részvételével köttetett. A Secret Stories nevű esküvői magazin arról ír, hogy a Kis-Dobó-házaspár tudatosan eltervezte a szolid, csendes esküvőt, egyáltalán nem akarták nagy dobra verni, hogy összekötötték az életüket.

"Egyrészt az ismét nyakunkon lévő Covid-helyzet volt az oka, másrészt pedig a családunkban is történt egy-két olyan váratlan esemény a közelmúltban, amelyek miatt úgy éreztük, nem tudnánk teljes erőbedobással, sok vendéggel, felhőtlenül bulizni idén decemberben. Végül Csabi ötlete volt az, hogy mi lenne, ha a hivatalos házasságkötést mégis most tartanánk meg, de kizárólag szűk családi körben, meghitt környezetben. Úgyhogy ez lett a kompromisszumos megoldásunk" - mondta Kis-Dobó Ági.

Lapozz, a második oldalon folytatjuk!

Oldalak

Sztárok
Utazás
Messze van, hideg és eljutni is nagyon drága oda. A Déli-sarkra tényleg csak a kiváltságosok mehetnek el az életük során, sőt, az sem adatik meg mindenkinek, hogy egy utasszállító ablakából vessünk...
Lifestyle
Kíváncsi volt rá, milyen lehet, de a jelek szerint ez az egy alkalom elég is volt neki belőle.
Sztárok
Kalocsay Miklós nemcsak a szakmában, hanem a magánéletben is sikeresnek mondhatta magát, a sors azonban végül nem olyan jövőt szánt neki, mint amilyet elképzelt magának.