Lifestyle

Túl tökéletesek a fotómodell mellei - "bosszúból" folyamatosan törlik az Instagramról

A 25 esztendős szlovákiai származású szépség váltig állítja: hibátlan természetes melleivel vívta ki egyesek nemtetszését, ezért törlik sorozatosan a profilját a képmegosztó platformról. Sem ő, sem pedig egyre méretesebb rajongói bázisa nem örül a rosszakarók tevékenységének.

Túlságosan dögös

Közhely, hogy egy különösen vonzó külsejű nő sokkal könnyebben és gyorsabban érvényesül az életben, mint átlagos testi-fizikai tulajdonságokkal megáldott hölgytársai. Persze, mint számos más közhely, ez is inkább szemernyi igazságmag köré szőtt, többnyire rosszindulatú és sztereotípiákon alapuló okoskodás. Hiszen a mindennapi életben sokszor tapasztaljuk, hogy egy attraktív nő nemcsak áldását, de ódiumát is megtapasztalja istenadta szépségének. Egyesek ugyanis mohón, szenvedélyesen rajonganak érte, már-már bálványozzák, de ugyanakkor kialakul körülötte egy masszív ellentábor is, melynek tagjai folyamatosan gáncsolják, inzultálják, megpróbálják ellehetetleníteni.

A 25 esztendős szlovákiai származású fotómodell, a jelenleg Bécsben élő Veronika Rajek nemrégiben saját bőrén tapasztalta meg, hogy a makulátlan küllemmel megáldott, kimagasló erotikus kisugárzással rendelkező nők élete sem fenékig tejfel: irigyeik bizony többször törnek borsot az orruk alá, mint azt hinnénk. Veronika több mint egymillió követővel büszkélkedhet az Instagramon, ez azonban nem feltétlenül teszi boldoggá a szexi modellt, ugyanis - miként a LadBible című bulvárlap beszámolt róla - profilját sorozatosan törlik a képmegosztó platformról, mégpedig - Veronika állítása szerint - azért, mert egyszerűen túlságosan dögös.

Lapozz, cikkünk folytatódik!

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
Valószínűleg neked is van épp otthon abból az élelmiszerből egy kevés, amit ha a vágott virágok közé teszel a vázában lévő vízbe, akár több héten át is élvezheted a gyönyörű anyák napi növények...
Egészség
Ha te sem szeretnéd idő előtt elveszíteni szellemi frissességedet és agyi jólétedet, akkor jobban teszed, ha kerülöd ezeket az egyszerű és sokszor ártalmatlannak tűnő mindennapi szokásokat.
Lifestyle
Az ágyunk szent hely. Egy hely, ahol alszunk, ahol kipihenhetjük a fárasztó hétköznapokat és ahol a hétvégék nagy részét henyéléssel tölthetjük. Nem szabadna olyan helynek lennie, ahol te és a párod...