Utazás

Nagy decemberi előrejelzés: kiderült, hogy idén fehér lesz-e a karácsony vagy sem

Bár még csak november elejét írunk, már most mindenkit ez a kérdés foglalkoztat.

A nagy kérdés: Vajon idén végre fehér lesz?

Szépen lassan itt a december, így nem meglepő, hogy az óraátállítás környékén már a hidegebb időjárás is beköszöntött hazánkba: a nappalok rövidültek, korábban sötétedik, reggelente már fagypont körül alakul a hőmérséklet, a levelek pedig szép lassan mind lehullanak a fákról. Ez pedig egyet jelent: nemsokára itt a karácsony, amikor is az emberek többsége abban reménykedik, hogy havazni fog. Ez az elmúlt években sajnos nem így alakult, a meteorológusok pedig nem is kecsegtettek minket semmi reménykeltővel november végén, december elején 2020-ban – most azonban más a helyzet, ugyanis nagyon úgy tűnik, idén végre összejöhet sokunk álma, vagyis a fehér karácsony.

Lapozz a részletekért!

Oldalak

Utazás
Sztárok
Az elismert előadó az egyik kiemelkedően felkavaró horrorfilmet dicsérte, és Stephen King máris ajánlott neki két másik alkotást, amit megnézhet.
Lifestyle
A Food Network szakácsa, Guy Fieri mutatott néhány belevaló konyhai tippet, ami meg tudja könnyíteni az életedet a konyhában. Most a mikrohullámú sütő lesz reflektorfényben!
Lifestyle
Ehhez bele kellene piszkálni a hagyományba, azonban a változás azt eredményezné, hogy mindig hosszú hétvégénk lenne. Amerikában egy tragikus esemény miatt helyezték át a dátumot.