Napi szex - Ez a legveszélyesebb szexpóz, súlyos sérülés is lehet a vége

A számunkra tökéletes póz megtalálásával magasabb szintre emelhetjük szexuális életünket. A szakértő szerint azonban ezzel a szexpózzal vigyázni kell - tesi épségünket veszélyeztethetjük vele.

Megtalálni az igazit

Misszionárius, kutya, lovagló, 69, 42 - csak néhány a legnépszerűbb szexpózok közül. A pozitúrák között érdemes kísérletezni, hiszen a számunkra tökéletes szexpóz megtalálásával tökélyre fejleszthetjük szexuális életünket.

A szakértő szerint létezik egy szexpóz, amellyel akár komoly sérülést is okozhatunk partnerünknek

Bizonyos technikákkal azonban érdemes csínján bánni - egy brit orvos szerint létezik egy póz, amellyel akár nagyon komoly sérülést is okozhatunk partnerünknek.

Kíváncsi vagy, melyik ez a pozíció? Cikkünk folytatódik, lapozz.

Fotó: 123rf.com

Oldalak

Ez a tartalom olyan elemeket is tartalmazhat, amelyek a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek. Ha azt szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!
A javasolt szűrőprogram ide kattintva elérhető.
Lifestyle
A szaglás és a szervezet védekező rendszerének depresszióval való kapcsolatát mutatták ki a Semmelweis Egyetem szakértői – írja az MTI az intézmény közleménye alapján.
Utazás
2023 októberében startolt el a NASA Psyche küldetése, mely már csak azért is figyelemreméltó, mert a program keretében a szakemberek egy teljesen új kommunikációs rendszert is teszteltek.
Sztárok
Mindez még 2023 júniusában történt, amikor is Károly egy olyan döntést hozott fiával kapcsolatban, amit Harry "kegyetlen elutasításként" élt meg.