Napi szexpóz – A 42 az új 69?

Az ikonikus 69-es póz igazi klasszikusnak számít a szexben. Kevesebben ismerik azonban az úgynevezett 42-es pózt, amely könnyen letaszíthatja a trónról a jó öreg klasszikust.

42 – A legideálisabb póz az orális szexhez

A legendás 69-es póz számos pár nagy kedvence, hiszen tökéletesen alkalmas arra, hogy általa mindkét fél egyszerre élvezhesse az orális szex örömeit. Kevesebben ismerik azonban az úgynevezett 42-es pózt, amely egy újfajta, üde színfoltot jelenthet szexuális palettánkon.

A 69-es és a 42-es póz segítenek, hogy a legtöbbet hozzuk ki az orális szexből

A 69-essel ellentétben a 42-es egyszerre csak az egyik fél orális kielégülését teszi lehetővé, nagy előnye azonban, hogy a szerencsést partnere így maximális orális gyönyörben részesítheti. Nevét ez a póz a pár által megformált alakzatról kapta, nem kell azonban megijedni: számos egyéb felkapott szexuális pózzal ellentétben ennek kivitelezése meglepően egyszerű.

Cikkünk folytatódik, lapozz.

Fotó: 123rf.com

Oldalak

Ez a tartalom olyan elemeket is tartalmazhat, amelyek a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek. Ha azt szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!
A javasolt szűrőprogram ide kattintva elérhető.