Sztárok

Ötödször is megnősült a legendás rockzenész: felesége 35 évvel fiatalabb nála

A Pink Floyd 78 éves társalapítója, Roger Waters immár ötödik alkalommal mondta ki a boldogító igent. Párja korábbi sofőrje, a 43 éves Kamilah Chavis.

Már gyakorlott férj

Minden idők egyik legnagyobb rocklegendája Roger Waters, a Pink Floyd alapítótagja, basszusgitárosa, zeneszerzője és énekese. Frontemberként óriási sikereket ért el a bandával – a nyolcvanas évekre a zene történelmének egyik legsikeresebb zenekara lettek, mind kereskedelmi, mind kritikai téren –, 1985-ben mégis hasonlóan termékeny és eredményes szólókarrierbe kezdett.

Igazi rocksztárhoz méltón a nők is mindig körülvették. Először 1969-ben nősült meg, ekkor gyermekkori szerelmét, Judith Trim fazekasművészt vette el. A gyermektelen házasság aztán 1975-ben válással végződött.

Egy évvel később egy brit arisztokratát, Lady Carolyne Christie-t vette feleségül, tőle két gyermeke született: Harry szintén zenész lett, az ezredforduló óta apja billentyűseként kíséri őt a turnékon, lányuk, India pedig modellként épített karriert. 1992-ben váltak el, a következő évben pedig Waters már Priscilla Phillips férje volt, akivel 2001-ig tartó házasságának gyümölcse egy gyermek, aki a Jack nevet kapta.

2004-ben Waters eljegyezte Laurie Durning színésznőt, akit végül csak 2012-ben vett nőül, három évvel később pedig már be is adták a válókeresetet. Úgy tűnik azonban, hogy a rocker egy valódi romantikus lélek, ugyanis idén októberben ötödszörre is kimondta a boldogító igent.

Lapozz a részletekért!

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Sydney Sweeney nevét idehaza is egyre többen ismerik már, de színészi pályafutásával talán nem is kell tisztában lenni ahhoz, hogy megállapítsuk, egy igazán gyönyörű nőről van szó, aki a tudomány...
Sztárok
Jákob Zoltán és Erdélyi Mónika között elég erős barátság alakult ki az elmúlt időszakban. A milliárdos most egy merész fogadást is bevállalt!
Sztárok
Harry május 8-án Londonba érkezik, arra azonban egyre kevesebb az esély, hogy a királyi család tagjaival találkozik majd - Kamilla például kifejezetten nem vevő a herceg társaságára.