Lifestyle

Rájössz, hol rejtőzik a kakukktojás? 140-es IQ alatt mindenki kudarcot vall a fejtörővel

Csavartunk egyet az egyik közelmúltbéli fejtörőnkön. Előre figyelmeztetünk azonban: ezúttal is keményen meg kell dolgoznod a megoldásért.

Halloweeni pandavadászat újratöltve

Ha hűségesen követed képjáték-sorozatunk különböző fejezeteit, akkor már rájöhettél, hogy Dudás Gergely (alias Dudolf), akinek fantasztikus gyűjteményéből válogatjuk az egyes fejtörőket, sokszor újrahasznosított képanyaggal dolgozik. Előfordul - és nem is olyan ritkán -, hogy egy-egy fordulót - minimális módosításokkal - újra bedob a köztudatba. A sokat próbált, avatott játékosok ebben az esetben emlékezhetnek az adott ábrára, sőt magára a feladatra is, csakhogy második alkalommal - és ez azért fontos különbség - a kakukktojás máshol keresendő, mint előzőleg, vagy esetleg a színvilág, az ábra tartalma változott meg kisebb mértékben, és így tovább. Most is egy ilyesfajta "újrahasznosított" képjáték-forduló következik. Az ábrán - melyet jól ismerhetnek azok, akik egészen a legutóbbi időkig nyomon követték sorozatunkat - hamisítatlan halloweeni hangulat honol, a szellemek gyűrűjében kell rálelned egy pandára. (A képet ide kattintva tekintheted meg teljes méretben!) Nos, úgy érzed, van benned elegendő kitartás és leleményesség ahhoz, hogy nekirugaszkodj a feladatnak? Ha emlékszel az előző fordulóra, némi előnnyel indulsz, de ha esetleg kihagytad, akkor se keseredj el: úgy csak még izgalmasabb és feszültebb lesz a játék! Sosem rossz dolog emelkedett adrenalinszinttel kezdeni a hetet, nem igaz? Ha elkészültél, akkor pedig...

...lapozz, már jön is a helyes megfejtés!

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Ha Tóth Gabi és Krausz Gábor még együtt lennének, akkor valószínűleg az utóbbinak nagy beleszólása lett volna, hogyan is nézzen ki a konyha.
Sztárok
Különleges végső nyughelyet választottak Vágó Istvánnak. A szerettei úgy döntöttek, hogy nem akarnak számára nyilvános sírhelyet.
Sztárok
Anne Hathaway ma már sikert sikerre halmoz, volt idő azonban, amikor korántsem alakultak számára könnyen a dolgok – a színésznő nemrég bővebben is beszélt múltbeli megpróbáltatásairól egy interjúban.