Lifestyle

Ilyen tetoválás illik hozzád a csillagjegyed alapján

A tetoválások általában tükrözik annak a személyiségét, aki magára varratta, így okosan válassz. Mutatjuk mi illik hozzád a horoszkópod alapján.

A döntés

Mit tetováltassak? Mi legyen a következő tetkóm? Mit varrassak? Szeretnék tetoválást, de nem tudom, hogy milyet? Ha ezeket a kérdéseket rendszeresen felteszed magadnak, akkor jó helyen jársz. Sokunkat rendszeresen elfog a vágy a tetoválás, testdíszítés iránt, még akkor is, ha nem tudjuk, mit szeretnénk egyáltalán közvetíteni az adott mintával. Sok darab készül az esztétikai élmény, vagy egy hirtelen adódó lehetőség miatt, ami valljuk be, nem egy racionális döntés. Bár manapság már le lehet szedetni egy félresikerült rajzot, valószínűleg senki nem úgy vág bele a procedúrába, hogyha nem tetszik, majd megszabadul tőle. Egy minimális segítséget tudunk nyújtani a kérdésben, ugyanis a horoszkópod elárulja, milyen minta illene hozzád. Persze a döntés szabadsága a tiéd, de ezekkel a motívumokkal biztosan nem lősz mellé.

Kattints a galériára és pörgesd végig a képeket!

Kos (március 21. – április 19.) A Kosok nem félnek a kalandoktól, szívesen vállalnak kockázatot, így a legtökéletesebb tetoválás számukra az, amit hirtelen elhatározásból rakatnak fel. Ha egy őrült buli után kedved támad varratni, ha nyaralás közben egy forró estén vágysz egy képre a karodon – tedd meg! Így örökre meg tudod őrizni az emléket, és újra és újra boldog leszel, ha ránézel a tetoválásra.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Egy királyi szakértő szerint Katalin nővérére, Pippa Middletonra különleges feladat várhat, amikor a trónörökös feleségéből királyné lesz.
Fashion&Beauty
Meryl Streep nemcsak tehetséges színésznő, de igazi stílusikon is egyben, aki a hetedik X felett is képes lenyűgözni mindenkit.
Fashion&Beauty
Érdemes egyet beszerezned erre a szezonra, mivel laza, kényelmes, és egyben vagány stílust képvisel.