Sztárok

Szomorú hír: Kulka János egészségi állapota annyira megromlott, hogy nem tud színpadra állni

Kulka János egészségügyi állapota olyan szinten megromlott, hogy határozatlan időre visszavonul és szerepeit mások veszik át.

A Trojka Színházi Társulás facebook oldalán jelent meg a bejegyzés, miszerint a műsoron lévő előadásokban - Cseresznyéskert, Silence Book -, amikben Kulka János is látható, beugrók veszik át szerepeit. - írja a Blikk.

Döntésüket a „megromlott egészségi állapotával” indokolták.

A bejegyzésükben az is áll, hogy "személyisége pótolhatatlan, ezért meglévő szerepeibe az őszi félévben az előadások rendezője, társulatunk művészeti vezetője, Soós Attila ugrik be. A tavaszi félévtől pedig szerepeit átértelmező rendezői koncepcióváltás mellett, Takács Katalin színművész veszi át.

Kulka Jánosnak ezúton is mielőbbi jobbulást kívánunk!"

Lapozz tovább, a cikk folytatódik!

leadfotó:Facebook.com/atv.hu/

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Kulcsár Edina és férje Varga Márk, az az G.w.M már több, mint egy éve házasok és jelenleg második közös gyermeküket várják. Edinát cseppet sem viseli meg a terhessége, sőt amikor csak tehetik,...
Sztárok
A színésznő alakja egyszerűen még mindig bámulatos, kék ruhája pedig úgy simult az idomaira, mintha egyenesen ráöntötték volna. Egy biztos: őt irigyli most minden nő.
Sztárok
Meghan Markle és Harry herceg 6 évvel ezelőtt a mai napon kötötték össze az életüket a windsori kastély Szent György-kápolnájában, ám nem mindenki volt felhőtlenül boldog a gyönyörű hercegné láttán.