Fashion&Beauty

Y2K, drágakövek, tej - Íme az idei ősz legmenőbb körömtrendjei

Alig több mint egy hete mutattuk meg az idei ősz legfrissebb körömtrendjeit, most meg ki kell javítanunk saját magunkat is: megérkeztek az új irányok és stílusok!

Köröm

"A nyár utolsó napjait élvezzük már, és nem csak a természet, a divat is szép lassan megváltoztatja a színeit. Nem csak a ruhákra igaz ez, a jelek szerint a körömtrend is ehhez igazodik majd. Legalábbis a friss előrejelzés szerint" - így kezdtük az írásunkat augusztus utolsó napjaiban, amelyben a legfrissebb divatirányzatokat mutattuk be, ami a maníkűröket illeti. Nos, ki kell jelentenünk: mindez már a múlt! Megérkeztek az új trendek!

Lapozz az 5 trendi körömért!

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
Sosincs túl késő leszokni a dohányzásról, ezt egy nemrégiben végzett kutatás is alátámasztja, mely szerint a dohányzás későbbi életkorban való elhagyása is évekkel megtoldhatja várható...
Fashion&Beauty
Olykor mindannyian szeretnénk luxushatást keltő ruhákban lépni az utcára. Mutatjuk, hogyan érheted el ezt anélkül, hogy a pénztárcád látná kárát!
Fashion&Beauty
Ha te is szívügyednek tekinted bőröd egészségét, valószínűleg sok bőrápolási csodaszerről hallottál már. Nos, vannak olyan termékek viszont, melyek még ezek közül is kiemelkednek, a mandulasav pedig...