Exkluzív fotó - Ebben a ruhában énekel vasárnap Tóth Gabi a pápa zárómiséje előtt

Az énekesnő egy magyar tervezői kreációban lép színpadra a pápa előtt, a Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus keretében.

A múlt előtt tiszteleg

A matyó népművészet mintegy 150 éves múltja előtt tiszteleg a Sugarbird, minden egyes Czukormadár kollekciójával. A hétvégén sem lesz ez másként, hiszen Tóth Gabi a pápa tiszteletére tartott fellépésen hagyományos és magyar érteket képviselő ruhában lép színpadra, büszkén hirdetve világon a magyar tradíciókat, csaknem 120 országban élőben közvetített televíziós adásokon keresztül.

„Kifejezetten erre az alkalomra terveztük meg Gabi számára ezt a különleges Czukormadár darabot. Nagy hangsúlyt kapott ezúttal a szív motívum, de teljesen új mintákat is használtunk, melyek közül számos kézzel készült, hagyományos módon. Az autentikus motívumokon hetek óta dolgoztak a mezőkövesdi hímzők, majd mi az általuk kapott alapokon haladtunk tovább. Speciális tervezést igényelt ez a projekt, hiszen mindenképp szerettünk volna Gabival közösen egy olyan ruhát megálmodni, ami fazonjában, színvilágában és mintázatában is megállja a helyét egy ilyen fontos és kimagasló eseményen. Megszületett az eredmény, amit Gabi tökéletesen visel és aminek a közeljövőben tervezünk egy kapszula kollekciót is.” – mondta el Parrag Andrea, a márka gyártásvezetője és társtulajdonosa.

Kíváncsi vagy a különleges és egyedi darabra? Lapozz!

Leadfotó, Fotó: instagram.com/tothgabi

Oldalak

  • 1
  • 2