Fashion&Beauty

Az Insta-sztárok behódoltak: íme 2021 őszének körömtrendjei - Fotók

Az ördög a részletekben rejlik - tartja a mondás, és ez fokozottan igaz a körömtrendekre is. Az összképhez ugyanis nagyon sokat tesz hozzá, hogyan vannak megcsinálva a körmeink. Megjött a legfrissebb őszi trend!

Trend

A nyár utolsó napjait élvezzük már, és nem csak a természet, a divat is szép lassan megváltoztatja a színeit. Nem csak a ruhákra igaz ez, a jelek szerint a körömtrend is ehhez igazodik majd, legalábbis a friss előrejelzés szerint. Míg nyáron a friss barackos árnyalatokra és a világos pasztellszínekre koncentráltunk, télen... Na ne! Megint sötétvörös? Nyugi, a TWN.hu cikke szerint szerencsére idén nem! A 2021-es trend hihetetlen változatosságot ígér! Viszlát, örök őszi színek! Az új körömdizájnok letarolják a világot!

RÖVID. Idén ősszel a rövid körmök tarolják majd le a piacot. Számos márka már most olyan bemutatókat szervez, ahol a modelleknek rövid körömmel kell majd a kifutóra állnia. Egy finom bőrszín árnyalat vagy átlátszó lakk mindig ápolt körmöket eredményez. Mi a jó ebben a trendben? A világos árnyalatokkal akár apróbb hibákat is ejthetünk, nem fog feltűnni, így ez a tökéletes választás, ha sietsz.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
A tavaly hatalmas sikert aratott, telt házas arénakoncert után a világhírű zongoraművész és zeneszerző, Péter Bence 2024. december 7-én ismét az MVM Dome színpadán kápráztatja el közönségét.
Lifestyle
A szaglás és a szervezet védekező rendszerének depresszióval való kapcsolatát mutatták ki a Semmelweis Egyetem szakértői – írja az MTI az intézmény közleménye alapján.
Utazás
2023 októberében startolt el a NASA Psyche küldetése, mely már csak azért is figyelemreméltó, mert a program keretében a szakemberek egy teljesen új kommunikációs rendszert is teszteltek.