Jennifer Lopez felforgatta Velencét: meseszép szettben érkezett a filmfesztiválra - Fotó

A színész-énekesnő megállította az idő kerekét: 52 évesen is hihetetlenül fiatalos, nőies és - nem mellesleg - ellenállhatatlan stílusikon. A divat koronázatlan királynője most Olaszország egyik ékkövét, a mesés szépségű Velencét hódította meg, méghozzá nem is akármilyen szettben.

Fiatalabb kolléganői sem tudnak lépést tartani vele

Jennifer Lopez nem az ötvenes sztárok megszokott, kissé unalmas-szürke életét éli, az már egyszer biztos. A legendás színész-énekesnő alkatilag (pontosabban genetikailag) képtelen megöregedni. Mozgásszeretete, lenyűgöző fittsége mára szinte már legendás: fiatalabb kolléganőinek bizony hétmérföldes csizmába kell bújniuk, ha szeretnének lépést tartani vele. JLo mindmáig büszke feszes, nőies testére és tökéletes idomaira, és akkor sem enged a színvonalból, ha éppenséggel férfiakról van szó. A közelmúltban például egykori vőlegényével, a nála három esztendővel fiatalabb Ben Affleckkel melegítette fel hajdani kapcsolatát. Bennifer "újjászületését" természetesen a bulvársajtó és a rajongók is elképesztő lelkesedéssel fogadták, és most mindenki azért szurkol, hogy JLo és Affleck második esélyéből rózsás jövő rügyezzen ki. Eddig szerencsére minden árulkodó jel arra mutat, hogy semmi nem állhat a régi-új szerelmesek útjába. Milliók bíznak benne, hogy a lánykérés - csaknem húsz év után - megismétlődik majd, s a történet ezúttal az oltár előtt fog befejeződni.

Miközben bimbózó románca a lehető legjobban alakul, JLo természetesen divatdiktátorként is újabb és újabb krediteket szerez. Most például Velencét, Olaszország egyik ékkövét hódította meg, ráadásul nem is akármilyen szettben.

Fotó: 123rf

Lapozz, rögtön folytatjuk!

Oldalak

  • 1
  • 2