Sztárok

Harry herceg valójában nagyon fél György hercegtől

Egy jelentés szerint Harry herceg régóta András-szindrómában szenved - attól fél, hogy figyelmen kívül hagyják, mivel az érdeklődés a brit királyi család következő generációjára összpontosul.

Egy régi beismerés jelentősége

A 36 éves száműzött herceg öt évre visszamenőleg elismerte, hogy aggódik amiatt, hogy unalmassá válik, ahogy az majd az emberek idővel egyre inkább testvére, Vilmos gyerekei, a 8 éves György, a 6 éves Charlotte és a 3 éves Lajos iránt érdeklődnek - írja a londoni Times.

"Harry mindig is nagyon igyekezett, hogy a figyelem középpontjában legyen, mert úgy gondolja, hogy korlátozott a szavatossági ideje, és idővel a közönség többet akar majd hallani Györgyről és a testvéreiről" - mondta egy barátja a brit lapnak.

"Aggódik, hogy ezután a nagybátyjává válik" - mondta a barát, utalva Andrásra-ra, akit a néhai pedofil Jeffrey Epsteinhez fűződő szoros kapcsolatai miatt kirobbant botrány közepette száműztek a királyi feladatokból.
Harry barátja azt mondta a UK Timesnak, hogy ez megmagyarázza, hogy az eddig visszahúzódó, herceg miért tűnt olyan sietősnek, hogy nagy horderejű tévéinterjúkat adjon és elmondja az igazságot a hamarosan megjelenő memoárjában.

Oldalak

Sztárok
Home&Design
Te sem tervezel idén nyaralást? Néhány muskátlival tengerparti hangulatot csempészhetsz a kertedbe!
Lifestyle
Hiába gyönyörű, a magyar nem tartozik épp a legkönnyebb nyelvek közé. Nem meglepő, hogy sokan máig küzdenek a leggyakoribb helyesírási hibákkal. Melyek ezek? Máris mutatjuk!
Fashion&Beauty
A napokban rendezték meg a Schwarzkopf Gliss- For Every You PR eseményét, amelyen a Next Top Model Hungary versenyzői is jelen voltak és a Femcafe.hu-nak elárulták, hogy mi volt számukra a verseny...