Sztárok

Harry herceg botránykönyve szétzilálja a királyi családot - Károlyon is óriási sebet üt majd

A sussexi herceg arra készül, hogy megírja emlékiratait, és ebben tényleg nem lesz sok köszönet. Úgy látszik, végérvényesen eltépi azokat a vékony szálakat is, melyek még a monarchiához fűzik.

Feléget minden hidat maga mögött

Harry herceg nemrégiben közölte a nyilvánossággal, hogy megírja emlékiratait, s a kötet életének legfontosabb és legizgalmasabb szakaszait, pillanatait térképezi majd fel - őszintén, sallangoktól és finomkodástól mentesen. "Ezt a könyvet nem úgy írom meg, mint a herceg, akinek születtem, hanem mint az ember, akivé váltam" - fogalmazott közleményében Harry, majd hozzátette: "Sok kalapot viseltem az évek során, szó szerint és átvitt értelemben is, és remélem, hogy a történetem - a magasságok és mélységek, a hibák és tanulságok - elmesélésével segíthetek megmutatni, hogy bárhonnan is jöttünk, több közös van bennünk, mint gondolnánk."

"Mélységesen hálás vagyok a lehetőségért, hogy megoszthatom, amit az eddigi életem során tanultam, és izgatottan várom, hogy az emberek első kézből származó, pontos és teljes mértékben igaz beszámolót olvassanak az életemről" - folytatta a brit királyi család "renitens" tagja, aki a jelek szerint arra készül, hogy egy olyan botránykötetet dobjon piacra, mely tovább mélyítheti a szakadékot közte és a monarchia között. Úgy tűnik, a 36 éves Harry nem hajlik semmiféle kompromisszumra: eltökélt szándéka, hogy minden hidat porig égessen, mely még világhírű családjához köthetné.

A herceget a jelek szerint az sem érdekli, hogy a kötet megjelentetésével súlyos sebeket ejt két emberen, akiket elvileg szeret és tisztel: édesapján, Károly hercegen, s természetesen nagymamáján, II. Erzsébet királynőn is.

Lapozz, cikkünk még nem ért véget!

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
A TWN.hu cikkéből derült ki: három csillagjegy szülöttjei jóval empatikusabbak, mint mások.
Lifestyle
15 év után hozta nyilvánosságra a felvételt a szülőszobáról - ez buktatta le a férjét.
Sztárok
Ránija legidősebb gyermeke, Hussein herceg tavaly júniusban vette feleségül Rajwa Al Saifot, aki épp a minap töltötte be 30. életévét, a nagy nap alkalmából pedig két friss képet is megosztottak a...