Sztárok

"Azt gondoltam, az az igazi szerelem, ami kifordít" - Kovács Patrícia a kötődésről és szerelemről is mesél Szabados Áginak

A mai epizódban Kovács Patrícia színésznő vezet körbe könyvespolcán, amelyre az olvasmányok többségét a válása óta gyűjtötte, hiszen ahogy mondja, csak egy bőrönddel jött el a kapcsolatból.

Mutasd a könyvespolcod! - Szabados Áginak

Mutasd a könyvespolcod! Egy műsor, ahol Szabados Ági ismert emberekhez látogat el, hogy szemügyre vegye a könyvespolcukat. Beszélget velük az olvasásról, a könyveikhez fűződő emlékekről, élményekről és persze meglesi, hogyan bánnak a könyveikkel. Minden vasárnap új beszélgetős videók, melyeket a Szabados Ági Youtube csatornáján való megjelenésüket követően nálunk, a Femcafén futó vlogjában nézhetitek meg először! Írók, színészek, zenészek, bloggerek, a közélet ismert szereplői engednek betekintést a könyvespolcukba – és persze a lelkükbe. Hiszen Ági úgy tartja, a könyvespolc sokat elárul az Olvasó lelkéről, kövessétek őket hétről hétre velünk.

Mutasd a könyvespolcod! - Kovács Patrícia

A mai epizódban Kovács Patrícia színésznő vezet körbe könyvespolcán, amelyre az olvasmányok többségét a válása óta gyűjtötte, hiszen ahogy mondja, csak egy bőrönddel jött el a kapcsolatból. Ennek ellenére sokszínű a könyvgyűjteménye, klasszikus irodalomtól a pszichológián át kamaszoknak szóló könyvek egyaránt megtalálhatók nála. Beszélgetünk a szerelemről, szerelmes versekről, arról, hogy miért fontos néha egy pszichológus, vagy pszichológiai olvasmány, de az is kiderül, hogy miért köti Patrícia kislánya az egész létezésünket egy Műveltségi enciklopédiához.

A műsorban bemutatott könyvek:

  • Szabó Lőrinc és Vékesné Korzáti Erzsébet levelezése
  • Tisza Kata: A legjobb hely a városban te vagy - Terápiás versek
  • Francesca Cavallo - Elena Favilli: Esti mesék lázadó lányoknak - 100 különleges nő
Leadfotó: YouTube / Szabados Ági

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Nem titok, hogy Katalin és Károly között különösen szoros kapcsolat és kötelék van, azt azonban csak kevesen tudják, hogy Katalin több alkalommal is segített apósának, hogy az uralkodó...
Fashion&Beauty
Pénteken lezajlott a Miss World Hungary válogatója, ahol több száz lány vonult fel a zsűri előtt. A szépségversenyben először vesz részt zsűritagként az egykori szépségkirálynő, Annoni Zita.
Lifestyle