Home&Design

Csodás dohányzóasztalok, amelyek azonnal exkluzívvá varázsolják a nappalit

Sokan döntenek a hagyományos, egyszerű dohányzóasztalok mellett, pedig vannak gyönyörű és igazán különleges darabok is, amelyek instant feldobják, exkluzívvá varázsolják a nappalit.

A legmenőbb dohányzóasztalok

Azzal minden lakberendező egyetért, hogy a nappali egyik legfontosabb eleme a dohányzóasztal. Sokan nem szánnak kiemelt szerepet a bútornak, pedig ha egy modern, extravagáns darabot választunk, nagyon fel tudja dobni a szobát, és hozzájárul a helyiség tökéletes összképéhez.

Megnéztük, jelenleg milyen kínálatból válogathatunk, nem csalódtunk. Igyekeztünk többféle stílust gyűjteni a repertoárba - van köztük letisztult, minimalista verzió, és persze egyedi megoldásokat is találsz, ha végigböngészed a galériánkat. Termékajánló.

IKEA, 19 990 HUF
Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Home&Design
Sztárok
Ránija legidősebb gyermeke, Hussein herceg tavaly júniusban vette feleségül Rajwa Al Saifot, aki épp a minap töltötte be 30. életévét, a nagy nap alkalmából pedig két friss képet is megosztottak a...
Lifestyle
Sztárok
Michelle a természetes öregedés híve, így smink nélküli arcát is bátran megmutatja követőinek, ám a minap teljes pompájában ragyogott a vörös szőnyegen, a rajongók pedig csak ámultak azon, hogy fest...