Fashion&Beauty

"Csokitorta" a nyár kedvenc hajszíne - így néz ki

A hajszín trendek is szezonálisan változnak, de mindegyik évszakra igaz, hogy a hagyományos, egyszerű árnyalatokon kívül valami igazán egyedit és extrémet is beenged a repertoárba. A nyarat idén a "csokitorta" elnevezésre hallgató verzió uralja majd, mutatjuk, hogy néz ki.

"Csokitorta" a nyár kedvenc hajszíne

A trend olyan dekoratív, mint amennyire finomnak hangzik. A "csokitorta" árnyalat inkább a barnáknak kedvez, hiszen egy alapvetően sötétebb színből indul ki - bár ezt a nevéből kitalálhattad. Nyáron nagy sláger lesz, ha nem félsz újat kipróbálni, érdemes bevállalni, ugyanis rendkívül mutatós. Tekintettel arra, hogy különböző tónusok keveredéséről van szó, célszerű hullámos frizurát készíteni hozzá, hogy a legerőteljesebben megjelenjen a "wow" hatás.

A hajszín alapvetően három árnyalatot - sötét- és világosabb barnát, illetve halvány vöröses tónust - ötvöz, és rövidebb-hosszabb fazonhoz is tökéletes. Balayage- és akár ombre technikával is megcsináltathatod, de előbbi szebb végeredményt garantál.

Kattints a további képekért!

Leadfotó: Pexels

Oldalak

Fashion&Beauty
Egészség
Te mennyire szereted ennek a közkedvelt fűszernek az ízét? Nos, ha feles kilókkal küzdesz, akkor itt az ideje, hogy beépítsd a napi rutinodba ezt a finomságot, ami segít a fogyásban azáltal, hogy...
Lifestyle
Úgy érzed, hogy a pénzed, az ékszereid és egyéb, apró értéktárgyaid nincsenek biztonságban az otthonodban, mert a betörők bármikor rábukkanhatnak? Cikkünkben most 5 olyan rejtekhelyet mutatunk, amit...
Sztárok
Vidnyánszky Attila nem hosszabbította meg Udvaros Dorottya szerződését – nyilatkozta legfrissebb, a Magyar Hangnak adott interjújában a színésznő.