Fashion&Beauty

Carrie Bradshaw ikonikus szettjei - térjünk vissza az eleganciához!

A Szex és New York divatkirálynője számtalan tökéletes megjelenéssel rukkolt elő a sorozatban, ezeket mutatjuk most meg - inspiráció gyanánt, hiszen ideje összeszednünk magunkat egy kicsit, és visszatérni az eleganciához.

Carrie Bradshaw ikonikus szettjei

Tisztában vagyunk azzal - és már korábban is hangsúlyoztuk -, hogy a Covid a divatipart és a stílusirányzatokat is átalakította. A sportos és a kényelmes lett az új norma, az új elegáns, félretettük a csinos ruhadarabokat és a magassarkúkat. Az utóbbi időben még a körmöst és a fodrászt is lemondtuk, mondván nincs értelme szépnek lenni - mégis hova vagy kinek kellene kiöltöznünk?

Ahhoz azonban, hogy visszatérjünk a régi, normál kerékvágásba, muszáj, hogy ismét önmagunk legyünk, és ne hanyagoljuk el a külsőnket. Hozzuk vissza a sikket, a szépséget, a sminket, a frizurákat - nők vagyunk, és igenis kötelességünk kimaxolni az adottságainkat, hangsúlyozni, mennyire jól érezzük magunkat a bőrünkben. Utóbbihoz nagyban hozzájárul, mit viselünk, a ruha alapvetően képes formálni aktuális hangulatunkat és azt, mennyire vagyunk magabiztosak.

Úgy gondoltuk, inspirációt gyűjtünk kicsit a "visszatéréshez", így eszünkbe jutott egy stílusikon, aki segítségünkre lehet - Carrie Bradshaw (Sarah Jessica Parker) a Szex és New York című sorozatból. Az ő legjobb outfitjeit szemlélve instant megjön az ember kedve felöltözni - nem feltétlenül melegítőnadrágba.

Kattints a további képekért!

Leadfotó: Profimedia - RedDot

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
A tavaly hatalmas sikert aratott, telt házas arénakoncert után a világhírű zongoraművész és zeneszerző, Péter Bence 2024. december 7-én ismét az MVM Dome színpadán kápráztatja el közönségét.
Lifestyle
A szaglás és a szervezet védekező rendszerének depresszióval való kapcsolatát mutatták ki a Semmelweis Egyetem szakértői – írja az MTI az intézmény közleménye alapján.
Utazás
2023 októberében startolt el a NASA Psyche küldetése, mely már csak azért is figyelemreméltó, mert a program keretében a szakemberek egy teljesen új kommunikációs rendszert is teszteltek.