Sztárok

Jennifer Aniston újra randizik, nem akarjuk elhinni, hogy kivel!

A filmvásznon már alkottak egy párt, most kiderül, hogy megy nekik együtt a hétköznapokban.

Sztárom a párom

Hollywood legszebb szerelmespárja, Jennifer Aniston és Brad Pitt hét évig tartó házasság után 2005-ben hivatalosan is elváltak. A világ ügyeletes szívtiprójaként ismert Pitt nem véletlenül vetett véget a kapcsolatnak: a Mr. és Mrs. Smith forgatásán ugyanis összejött kolléganőjével, Angelina Jolie-val, akitől három gyermeke is született. A családi idill azonban nem tartott sokáig, 2016-ban szakítottak és a válásuk végére a mai napig nem került véglegesen pont, mivel különböző ügyekben továbbra is pereskednek.

Közben Anistont is másfelé sodorta az élet: 2015-ben Justin Theroux felesége lett, azonban két év után elváltak. Bár az egykori álompár mindkét tagja tehát szingli volt hónapokig, mégsem jöttek össze, Aniston ugyanis megingathatatlan a döntésében, hogy hiába kedveli a mai napig exférjét, soha többé nem akarna tőle párkapcsolatot. Úgy tűnik azonban, hogy van most valaki a színésznő életében, akiért hajlandó feladni a szingliséget.

Lapozz, mutatjuk, kiről van szó!

Fotó: 123rf.com

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Nem titok, hogy Katalin és Károly között különösen szoros kapcsolat és kötelék van, azt azonban csak kevesen tudják, hogy Katalin több alkalommal is segített apósának, hogy az uralkodó...
Fashion&Beauty
Pénteken lezajlott a Miss World Hungary válogatója, ahol több száz lány vonult fel a zsűri előtt. A szépségversenyben először vesz részt zsűritagként az egykori szépségkirálynő, Annoni Zita.
Lifestyle