Lifestyle

Jólét-tudat építése: Ez a 8 gyakorlat segít, hogy legnagyobb válság idején is bőségben élj!

Először is, számolj le a bőséggyilkos gondolatokkal!

A jólét-tudat azon az elképzelésen alapszik, hogy gondolataink létrehozzák azt a valóságot, amelyet naponta látunk és tapasztalunk. Egy meghatározott módszer segítségével ki tudjuk iktatni a negatív gondolkodást, amely miatt hiányt tapasztalunk és életünk minden területét átalakítjuk, egyszóval: bőséget teremthetünk.

1. Javíts a gondolataid minőségén

Minden okozati viszony mentális eredetű. Ez azt jelenti: minden, ami vagy, és valaha is leszel, annak eredménye, hogyan használod az elmédet. Vagyis az egész ember által létrehozott világ, amelyet lát, a gondolatainak kifejeződése. Az életed nem más, mint elméd kivetülése. Márpedig, ha gondolkodásod határozza meg léted minőségét, ha javítasz a gondolataid színvonalán, akkor óhatatlanul javulni fognak az életkörülményed is. Nem véletlenül mondják, miszerint minden fejben dől el.

2. Olvass sokat mások sikertörténeteiről!

Nagyon hasznos tud lenni a bőségtudat építése közben, ha Napóleon Hill vagy akár Brian Tracy gyakorlati útmutatóit olvasod arról, miként lehet meggazdagodni. Ám még szórakoztatóbb lehet az, ha arról olvasol, mások hogyan gazdagodtak meg. Olvasd el a sikeres emberek történetét, mint amilyen Steve Jobs, Mark Zuckerberg vagy akár Coco Chanel. Történetük nemcsak motiválni fog, de tanulságos is lehet a számodra, amint felfedezed azt, mi a közös bennük és hogy te is bármikor elérheted azt, amit ők!

Lapozz a cikk folytatásáért!

Fotó: 123RF.com

Oldalak

Lifestyle
Utazás
Mutatjuk, milyen időjárás vár ránk április utolsó, illetve május első napjaiban.
Lifestyle
A fogyókúrák és diéták világa mindig is kihívást jelentett azoknak, akik egészségesen szeretnének élni és testsúlyukat kontrollálni. Egy friss kutatás azonban érdekes perspektívát kínál a reggeli...
Lifestyle
A mosás legtöbbünknek nem kifejezetten tartozik kedvenc elfoglaltságaink közé, a mosókapszulák viszont jelentősen egyszerűbbé teszik a dolgunkat. Mielőtt viszont mosókapszulákat vásárolnál, érdemes...