Sztárok

Láttad már az Olsen ikrek húgát? Elizabeth Olsen zsebre teszi nővéreit a WandaVisionben

A 90-es évek tinisztárjainak kishúga már 32 éves és egy új Marvel-miniszériában mutatja meg, hogy milyen tehetséges.

A harmadik Olsen lány a legtehetségesebb?

Egy friss felmérés szerint a világ legnépszerűbb szériája lett a január 15-én induló WandaVision, ami a Disney+-on a Marvel Studios első tévésorozata. Az utóbbi időben egyre több és egyre unalmasabb szuperhősös filmek és sorozatok érkezték, ezek után pedig kuriózumként hatott a műfaj sokat látott rajongóinak is. A sorozat főszerepére, Wanda Maximoff, vagyis a Skarlát Boszorkány karakterére pedig nem mást választott ki az alkotógárda, mint a világhírű ikerpár Mary-Kate és Ashley Olsen színésznők húgát, Elizabeth Olsent, akit korábban több Bosszúállok filmben is láthatott már a közönség.

A WandaVision egyfelől tisztelgés a régi idők szitkomjai előtt, de mindeközben egy misztikus drámasorozat. A produkció bizarr, elrugaszkodott és okos megoldásokkal fűszerezett, szemben az eddigi szuperhősös filmekkel és sorozatokkal. A legkisebb Olsen lány pedig végre megkapta azt a rivaldafényt, amit megérdemel, a színésznő szinte ragyog a sorozatban - bármilyen kosztümbe is öltöztessék. Sőt, továbbmegyünk: jobb színésznőnek tűnik, mint az ikernővérei ketten együtt valaha voltak!

További részletek a galériában!

Elizabeth Olsen kezdetben testvérei, Mary-Kate és Ashley Olsen filmjeiben bukkant fel, de testvérei visszavonulása után sem adta fel a vágyát, hogy színésznő legyen.
Kattints a további képekért!

Leadfotó és fotó: Profimedia - RedDot

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Kiadós volt az ebéd, finom a koktél, de elfogyott az idő - az édesanyának nem akármilyen ötlete támadt.
Lifestyle
Megható történet járja körbe a világot: a főszereplő egy átlagos anyuka, átlagos gondokkal. Ami történt, az viszont meseszerű.
Lifestyle
A TWN.hu cikke szerint ismét egy tanulmány készült, ami bebizonyította: a férfiak a szőke nőkre buknak. Kivéve, ha feleséget keresnek.