Lifestyle

Gondoltad volna? Ez lesz az ikonikus Balettintézet sorsa

Ötcsillagos luxusszálloda nyílik az egykori Balettintézet helyén, amelynek nyitási időpontja vészesen közeleg.

Látványos átalakulás az egykori Balettintézetben

A DVM csoport integrált építészeti és építőipari szolgáltató megkezdte az Andrássy út 25. szám alatt álló Drechsler palota kivitelezési munkálatait. A Magyar Államvasutak Nyugdíjintézeteként és Állami Balettintézetként is ismert műemléképület tulajdonosa, a QPR Properties itt nyitja majd meg 2022-ben a 151 szobás luxusszállót, a W Budapest Hotelt - közölte a kivitelező DVM csoport az MTI-vel.

A QPR Properties a DVM group csapatát bízta meg a kivitelezéssel, a cég számos hasonló nagyságrendű, nemzetközileg is díjazott budapesti műemléki felújításokban vett részt, ilyen volt például az ikonikus Eiffel Palace, a Váci 1, az Ybl Villa, az Amerikai Nagykövetség, a Bank of China és a Helvetic Clinics. A szállodát a Marriott Internationalhez tartozó W Hotels fogja üzemeltetni, a luxusszálloda-lánc a QPR Properties Kft.-vel kötött megállapodást az ikonikus épület szállodává alakításáról. A kivitelezőnek az ötcsillagos szálloda műszaki elvárásaira is fel kell készítenünk az épületet. Az örökségvédelem és műemléki helyreállítás jelentős gépészeti és elektromos megújulással egészül ki, amely a 16 ezer négyzetméter alapterületű ingatlan minden helyiségét érinti.

Még több információ az új hotelről!

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Sydney Sweeney nevét idehaza is egyre többen ismerik már, de színészi pályafutásával talán nem is kell tisztában lenni ahhoz, hogy megállapítsuk, egy igazán gyönyörű nőről van szó, aki a tudomány...
Sztárok
Jákob Zoltán és Erdélyi Mónika között elég erős barátság alakult ki az elmúlt időszakban. A milliárdos most egy merész fogadást is bevállalt!
Sztárok
Harry május 8-án Londonba érkezik, arra azonban egyre kevesebb az esély, hogy a királyi család tagjaival találkozik majd - Kamilla például kifejezetten nem vevő a herceg társaságára.