Utazás

Örökkén-örökké: íme 5 hely a nagyvilágból, amelyek szerencsét hoznak a szerelemben

Ezekre a helyekre érdemes ellátogatni az örökké tartó szerelem érdekében – ha te is kíváncsi vagy, melyek ezek a romantikus pontok, olvass tovább!

Soha el nem múló érzelmek

Ha szerelmesek vagyunk, érthető módon azt szeretnénk, ha az aktuális érzések és a boldogság örökre szólna – ennek érdekében számos dolgot megtehetünk és meg is kell tennünk párunkkal együtt, de segíthetnek a legendás helyszínek is, amelyeknek állítólag szerencsehozó hatással bírnak azokra nézve, akik párkapcsolatban élnek. Galériánkban öt ilyen babonában gazdag helyet mutatunk a nagyvilágból és Magyarországról, amelyek nemcsak romantikusak, de örök szerelmet is ígérnek, így mindenképpen érdemes ellátogatni a varázs érdekében.

Aphrodité-szikla, Ciprus A sziklával kapcsolatban több legenda is terjed: az egyik szerint azok a szerelmesek, akik közösen, háromszor körbeússzák a sziklát, elnyerik az örök szerelmet, és az idők végezetéig együtt maradnak. A nők azonban még ennél is jobban járhatnak, ha egy másik történetet veszünk alapul, ugyanis nekik időtálló szépségük is múlhat ezen a lélegzetelállító helyen.
Kattints a további képekért!

A borús napok után egyre inkább igényeljük, hogy minél több időd töltsünk a természetben. Futóként sokszor a friss levegőn edzünk, ugyanakkor időjárástól függetlenül érdemes néha akár a városból kimerészkedve is felfedezni néhány futásra alkalmas terepet. Íme, néhány népszerű útvonal gyakorlott terepfutók ajánlásával, amelyek azok számára is tartogathatnak újdonságokat, akik már régóta a természetben róják a köröket.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Utazás
Utazás
Mutatjuk, milyen időjárás vár ránk április utolsó, illetve május első napjaiban.
Lifestyle
A fogyókúrák és diéták világa mindig is kihívást jelentett azoknak, akik egészségesen szeretnének élni és testsúlyukat kontrollálni. Egy friss kutatás azonban érdekes perspektívát kínál a reggeli...
Lifestyle
A mosás legtöbbünknek nem kifejezetten tartozik kedvenc elfoglaltságaink közé, a mosókapszulák viszont jelentősen egyszerűbbé teszik a dolgunkat. Mielőtt viszont mosókapszulákat vásárolnál, érdemes...