Sztárok

"A zene boldogító hatása baj esetén megsokszorozódik" - 70 éves a zseniális karmester

Fischer Iván a koronavírus miatt szellemvárossá változott Berlinben ünnepelte a kerek évfordulót. Kollégái megható videóban köszöntötték fel.

Fischer Iván 70

Január 20-án töltötte be hetvenedik életévét a világhírű magyar karmester, Fischer Iván, aki a Kocsis Zoltánnal együtt alapított Budapesti Fesztiválzenekar zeneigazgatói pozíciója mellett az amszterdami Concertgebouworkest és a Konzerthausorchester Berlin tiszteletbeli karmestere. A Maestro születésnapját is a német fővárosban töltötte, de a Budapest Festival Orchestra videóüzenetben köszöntötte fel a művészt, akit a HVG kérdezett meg arról, hogyan éli meg a koronavírus-járvány okozta helyzetet és mennyire elégedett az életévél 70 éves korára.

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
A napokban rendezték a Schwarzkopf Gliss- For Every You PR sajtóeseményét, ahol olyan sikeres nők kalauzoltak el minket életük legfontosabb kulisszái mögé, mint Kiss Virág fitness világbajnok.
Home&Design
Te sem tervezel idén nyaralást? Néhány muskátlival tengerparti hangulatot csempészhetsz a kertedbe!
Lifestyle
Hiába gyönyörű, a magyar nem tartozik épp a legkönnyebb nyelvek közé. Nem meglepő, hogy sokan máig küzdenek a leggyakoribb helyesírási hibákkal. Melyek ezek? Máris mutatjuk!