Lifestyle

Joe Bident beiktatták az USA 46. elnökének - Fotók a rendhagyó ceremóniáról

A ceremónián nem csupán vezető politikusok, de a tengerentúli sztárvilág krémje is képviseltette magát.

Eljött hát a nagy nap

Ünnepélyes keretek között beiktatták Joe Bident az Amerikai Egyesült Államok 46. elnökének. A ceremóniát a koronavírus-járvány miatt 2021-ben nem követhették élőben az amerikaiak, csupán a televízió közvetítette a 78 esztendős Biden első elnöki pillanatait. Az eseményt nem tisztelte meg jelenlétével Donald Trump leköszönő amerikai elnök sem: ő még korábban megtartotta búcsúbeszédét, majd Floridába távozott. A beiktatáson nem csupán az USA vezető politikusai, de a sztárvilág apraja-nagyja is tiszteletét tette - ahogy az lenni szokott. Galériánkban az ünnepség legizgalmasabb, legemlékezetesebb momentumai közül szemezgetünk, tartsatok velünk!

Történelmi pillanatok

A nagyszabású eseményen Lady Gagát érte a megtiszteltetés, hogy elénekelhette a himnuszt. A 34 esztendős énekesnő 20 centiméteres, galambot ábrázoló arany kitűzőben, fekete dresszben és vörös felhőre emlékeztető szoknyában lépett közönsége elé, hogy előadja A csillagos-sávos lobogót. Mind öltözéke, mind pedig performansza visszafogottabb volt a megszokottnál.
Kattints a további képekért!

Az egykori First Lady ritkán mutatja ezt az arcát a publikumnak.

Leadfotó: Profimedia - Red Dot

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
A különböző vitaminok az élet bizonyos szakaszaiban kulcsfontosságúak.
Lifestyle
A penész sok háztartásban problémát jelent, kevesen tudják csak viszont, hogy már néhány rendkívül hasznos növénnyel is kiirthatjuk otthonunkból.
Sztárok
Sarolta hercegnő és György herceg reggeli rutinja tulajdonképpen szinte semmiben sem különbözik más, velük egykorú iskolás szokásával, Katalin hercegnének és Vilmos hercegnek azonban olykor közbe...