Fashion&Beauty

Ezek voltak 2020 leggázabb esküvői ruhái - fotók

Ugyan az arák imádták a ruhákat, a násznép teljesen ledöbbent ezek láttán.

Hihetetlen elképzelések

A lányok nagyrésze habos-babos esküvői ruháról álmodik, hatalmas abrosszal, tüllökkel. Vannak azonban olyanok, akik kissé eltúlozzák a tervezgetést, és nem elég nekik, ha a ruha díszes és nagy, ők valami extravagáns darabra vágynak. Ugyan manapság már rengeteg vagány trend hódít, ezek a darabok akkor is rettentő kínosak. A legtöbb menyasszony sokat idegeskedik azon, mit szól majd a násznép a ruhához és a ceremóniához, ők azonban fittyet hánytak a megjelentek véleményére.

Íme a toplista

Ma már elég gyakori, hogy valaki nem a hófehér menyasszonyi ruha mellett teszi le a voksát, de ez a szett még így is durva.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Fashion&Beauty
Fashion&Beauty
A sírás egy természetes biológiai folyamat, amely segít kifejezni és feldolgozni az érzelmeket. De gondoltál már arra, vajon milyen hatással lehetnek a könnycseppek bőrödre nézve?
Lifestyle
A pizza az az étel, ami a világ minden táján hódít, és kevés olyan ember van, aki ne fogyasztaná szívesen – sajnos azonban mivel nem kedvez túlzottan a diétának, a legtöbb fogyókúrázó kiiktatja az...
Egészség
Ha te sem szeretnéd idő előtt elveszíteni szellemi frissességedet és agyi jólétedet, akkor jobban teszed, ha kerülöd ezeket az egyszerű és sokszor ártalmatlannak tűnő mindennapi szokásokat.