Egészség

Íme a 7 alapszabály, hogy ne hízz el karácsonykor

Jobb, ha ezeket tudod.

Lakoma

A karácsony amellett, hogy bensőséges családi ünnep, a legtöbb embernél a súlygyarapodást is magába foglalja. "Arra gondoltam, vegyük sorra azokat az ötleteket, amitől elkerülhetjük a karácsonyi extra kilókat. Általában ezek a napok a kulináris élvezetekről szólnak inkább, mintsem a testmozgásról. Még, aki rendszeresen beiktatja a mozgást a mindennapjaiba, azoknál is felborul az egyensúly. Több kalóriát viszünk be, mint amennyit elhasználunk" - mondta a TWN.hu szakértője és hozzátette: igazán élvezetessé tudjuk tenni a karácsonyi családi étkezéseket anélkül is, hogy lelkiismeretfurdalásunk lenne. Íme néhány tipp hogyan:

1. Főzzünk és süssünk alacsony zsírtartalmú ételeket! Válasszunk halat, csirkét vagy pulykát kacsa és liba helyett. A lazac például omega-3 zsírsavakban gazdag, emellett magas fehérjetartalommal és alacsony kalóriatartalommal rendelkezik.
Kattints a további képekért!

Címlapfotó: 123rf

Oldalak

Egészség
Sztárok
Jól megy Szoboszlai Dominik szekere, bár a sztárfocista úgy néz ki, csak egyetlen kupát nyer idén a Liverpoollal. Fejben közben már a labdarúgó Európa-bajnokságra is készül.
Sztárok
Fiatalkori fotóihoz képest mára már felismerhetetlen az olasz divattervező, üzletasszony és modell, Donatella Versace, aki természetesen jelen volt az idei Met-gálán, arcával pedig sokakat meg is...
Egészség
Természetesen nem csak a diákoknak hasznos ez a módszer, hanem azoknak is, akik szellemi munkát végeznek. Vannak olyan ételek, italok, amiket nem árt kerülni!