Sztárok

Pécsi Ildikó megjósolta saját halálát

A Kossuth-díjas színésznő érezte, hogy közeleg élete alkonya.

80 évesen hunyt el

Gyászos szombatra ébredt az ország: 80 esztendős korában örökre elaludt a Kossuth-díjas színésznő, Pécsi Ildikó. Színházban, televízióban és filmen egyaránt számos ragyogó alakítást nyújtott, halála megrázta hűséges rajongóit annak ellenére is, hogy a hetvenes-nyolcvanas évek közkedvelt magyar színművésznője jó ideje betegeskedett már. Pécsi Ildikó ráadásul idén veszítette el szeretett férjét, Szűcs Lajos egykori labdarúgót, s tudvalevő, hogy e veszteség is hatalmas lelki terhet rótt rá. Mégis felkészületlenül ért mindenkit, hogy az Aranyember, a Veri az ördög a feleségét és számos hazai filmklasszikus közkedvelt sztárja az égi színpadra költözött. Most azonban kiderült, ő előre érezte, hogy közeleg élete alkonya.

Már a temetését tervezte

A Ripost úgy tudja, hogy a legendás színésznő egy héttel halála előtt meglepő bejelentést tett közeli hozzátartozóinak, köztük fogadott fiának, L. Péterfi Csabának.
Kattints a további képekért!

A Kossuth- és Jászai-díjas színésznő 80 esztendősen hunyt el.

Leadfotó: TV2 / Mokka

Oldalak

Sztárok
Fashion&Beauty
A sírás egy természetes biológiai folyamat, amely segít kifejezni és feldolgozni az érzelmeket. De gondoltál már arra, vajon milyen hatással lehetnek a könnycseppek bőrödre nézve?
Lifestyle
A pizza az az étel, ami a világ minden táján hódít, és kevés olyan ember van, aki ne fogyasztaná szívesen – sajnos azonban mivel nem kedvez túlzottan a diétának, a legtöbb fogyókúrázó kiiktatja az...
Lifestyle
Valószínűleg neked is van épp otthon abból az élelmiszerből egy kevés, amit ha a vágott virágok közé teszel a vázában lévő vízbe, akár több héten át is élvezheted a gyönyörű anyák napi növények...